Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen van de Ajacieden

De voetbalcarrière van Lucas Ocampos

In de afgelopen jaren heeft Ajax het erg goed gedaan. Zo bereikte het team uit Amsterdam de halve finale van de Champions League. De halve finale tegen Tottenham Hotspur werd in de laatste minuut verloren door een goal van Lucas Moura. Erik ten Hag, was toen nog de trainer van Ajax. Omdat de Ajacieden het de afgelopen jaren goed gedaan hebben, staan ze steeds meer in de belangstelling. Veel mensen zijn benieuwd naar de vrouwen achter deze voetballers. Ben je benieuwd wie dit zijn? Lees dan dit artikel.

Sem Smit is de nieuwe vriendin van Steven Bergwijn
© Instagram @semmyy95

Inhoudsopgave

Sem Smit is de nieuwe vriendin van Steven Bergwijn

Sem Smit is de 27-jarige vriendin van Steven Bergwijn. Steven en Sem kregen in 2021 samen een kind. De vriendin van Steven Bergwijn was afgelopen winter in Qatar. De zoon van Sem en Steven heet Ayden.

Chloé Jay is de ex-vriendin van Steven Bergwijn

Chloé Jay is de ex-vriendin van Steven Bergwijn

Chloé Jay is de knappe ex-vriendin van Steven Bergwijn. Het stel had vanaf 2015 tot 2020 een relatie. In 2020 maakte Chloé Jay een eind aan de relatie. De voetballer van Ajax had namelijk twee vrouwen zwanger gemaakt. Zijn toenmalige vriendin Chloé Jay en Sem Smit.

 Linda Villanueva de prachtige vriendin van Jorge Sánchez

Jorge Sánchez is al enkele jaren samen met de knappe Linda Villanueva. Het stel heeft samen twee dochters. Omdat Jorge bij Ajax voetbalt, wonen ze in Amsterdam. De kinderen van het stel zijn beide geboren in Nederland. Linda en Jorge komen beide uit Mexico.

Dragana Vukanac is de vrouw van Dusan Tadic

Dragana Vukanac, is de vrouw van Ajax-aanvoerder Dusan Tadic. Het stel is al sinds 2013 getrouwd. Hiervoor waren ze al enkele jaren samen. Ajax-spelers Tadic heeft samen met zijn vrouw drie prachtige kinderen. Ze wonen al enkele jaren in Amsterdam. Bij Ajax zal Tadic één van de grootverdieners zijn. Journalisten, verwachten dat de Serviër zo’n 4 miljoen euro per jaar verdient.

Majooh Barbeito is de vrouw van Lucas Ocampos

Majooh Barbeito is de vrouw van Lucas Ocampos

Majooh Barbeito is misschien wel de mooiste vrouw van een speler van Ajax. De prachtige vrouw van Lucas Ocampos is geboren in Argentinië. Ze staat bekend om haar afgetrainde lichaam. Majooh en Lucas wonen samen met hun twee dochters in Amsterdam. Als gezin zijnde gaan ze graag op vakantie.

Francisco Conceição is vrijgezel

Francisco Conceição, heeft op dit moment geen relatie. Over zijn privéleven is sowieso weinig bekend. De buitenspeler is gehaald als vervanger van Antony, die een transfer maakte naar Manchester United. De ‘nieuwe’ linksbuiten van Ajax is pas 20 jaar oud, hij heeft nog genoeg tijd om zijn droomvrouw te ontmoeten.

Brian Brobbey is nog vrijgezel

Naar één seizoen gespeeld te hebben bij RB Leipzig, is hij terug bij de club waar hij doorbrak; Ajax. De 20-jarige spits van Ajax staat bekend door zijn enorme kracht. Ook scoort de Ajax-spits gemakkelijk. Mohammed Kudus, is zijn grootste concurrent bij de club uit Amsterdam. Ondanks het prima gaat met zijn voetbalcarrière, gaat het met zijn liefdesleven wat minder. Brain Brobbey is nog vrijgezel.

Nadine Bamberger is de vrouw van Steven Berghuis

Nadine Bmaberger is de vrouw van Ajax-voetballer Steven Berghuis. De aanvaller van Ajax voetbalde eerst bij aardrivaal Feyenoord. Het stel heeft al sinds 2015 een relatie, op 21 februari 2019 werd hun eerste dochter geboren. Nadine, is de dochter van vastgoedbaas Lesley Bamberger. Hij staat steevast in de Quote 500. We schatten zijn vermogen op zo’n 3 miljard euro. Steven, heeft een charmante schoonvader, dus!

Laura Benschop is de vriendin van Davy Klaassen

Laura Benschop is de prachtige parel van Davy Klaassen. Wat ons betreft is ze één van de mooiste voetbalvrouwen van Ajax. Laura en Davy gaan vaak op vakantie met Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney.