Spelersvrouw.nl

Nadine Bamberger, vriendin van Steven Berghuis

Ze is mooi, sportief en heeft het hart op de goede plaats zitten. Nadine Bamberger is de vriendin van Steven Berghuis. Op 21 februari 2019 werd hun eerste dochter Joy geboren.

Het is niet helemaal duidelijk hoe lang hun relatie al duurt, maar gezien een foto van Berghuis op Instagram al zeker sinds 2015. Nadine is een mooie vrouw, bruin haar en een lieve glimlach. Sportief ook, weten we doordat op internet een inzameling te vinden is waarin ze geld ophaalt door de marathon van New York te geven en zo een goed doel in Israel te steunen. Vriend Steven Berghuis doneerde 250 dollar. Daarbuiten heeft ze haar privéleven vakkundig afgeschermd.

Niet helemaal duidelijk is of Nadine toevallig naamgenoten heeft die ook nog eens op haar lijken, of dat ze inderdaad tevens actief is als kickboxer. Er bokst in ieder geval een brunette met de naam Nadine Bamberger, Google zelf maar eens. En die achternaam.. Die is in het voetbal en het bedrijfsleven ook niet geheel onbekend. Ook dit weten we niet zeker, maar zou Steven Berghuis het hebben aangelegd met de dochter van de steenrijke Lesley Bamberger, eigenaar van de Kroonenberg Groep en tevens geldschieter van Almere City? Het lijkt er wel op, als we naar deze foto’s kijken.

Inhoudsopgave

Steven Berghuis heeft een relatie met Nadine Bamberger

Wellicht is dat ook de reden dat Berghuis zich niet zo druk maakt om geld. Hij verdient als voormalig speler van FC Twente, AZ, Watford en Feyenoord zelf een vorstelijk salaris, maar als hij inderdaad de dochter van de vastgoedmagnaat aan de haak heeft geslagen, dan is zijn vriendin ook bepaald niet onbemiddeld. Dat verklaart zijn reactie toen hij flink salaris moest inleveren bij zijn overstap van Watford naar Feyenoord: ,,Als ik hier goed presteer, krijg ik het geld misschien in de toekomst wel weer terug. Maar het valt allemaal reuze mee. Ik verdien nog steeds hartstikke veel geld.”

Steven Berghuis naar Ajax

Steven Berghuis speelde jaren bij Feyenoord, hij verruilde deze club voor aardrivaal Ajax. Hij speelt op dit moment samen met Tadic, Brobbey en Antony. Ajax, nam Steven Berghuis over voor 6 miljoen.

Dat bleek ook, want Berghuis verdiende in 2021 dankzij zijn sterke optredens in dienst van Feyenoord een overstap naar Ajax. Volgens Telegraaf-journalist verdiende Berghuis bij Feyenoord een salaris van circa 2 miljoen euro per jaar en dat zou bij Ajax verdubbelen naar een salaris van 4 miljoen euro per jaar. Het spreekt voor zich dat de aanvaller in zijn carrière al een behoorlijk vermogen bij elkaar heeft gevoetbald.

Foto: Facebook Steven Berghuis