Spelersvrouw.nl

Dragana Vukanac is de vrouw van Dusan Tadic

Dragana Vukanac vrouw Dusan Tadic

Dragana Vukanac is de vrouw van Dusan Tadic. De aanval van Ajax kwam in oktober 2022 groot in het nieuws omdat hij aangevallen zou zijn door 2 mannen toen Dusan zijn auto uit kwam. Dit is in in juli dat jaar gebeurd maar het kwam pas later naar buiten  De voetballer heeft de afgelopen jaren al van aardig wat clubs gewisseld en speelt nu voor Ajax, maar zijn vriendin is hij al jarenlang trouw waar Dragana zijn vrouw is geworden. De twee stapten in 2013 in het huwelijksbootje, maar vormden ook daarvoor al lange tijd een koppel. Zij heeft hem dan ook altijd gevolgd in zijn voetbalcarrière.

Inhoudsopgave

Dragana Vukanac vrouw Dusan Tadic

Dragana Vukanac is de vrouw van Dusan Tadic. De twee waren al lange tijd samen toen ze er in 2013 voor kozen om in het huwelijksbootje te stappen. Dragana en Dusan zijn inmiddels ook de trotse ouders van drie kinderen: Vasily van tien jaar oud, Veljko van 7 jaar oud en Tara van twee jaar oud. Dusan weet eigenlijk wel zeker dat in ieder geval één van zijn kinderen ooit in zijn voetsporen zal treden, zo gaf hij al eens aan in een interview.

Tot die tijd zal Dragana Vukanac er alles aan doen om haar man Dusan aan te moedigen. Zij staat hem al jarenlang bij en is ook zijn grote steun geweest toen hij ervoor koos om de overstap naar Engeland te maken.

Dusan Tadic carrière

Dusan Tadic is de afgelopen jaren veelvuldig van club gewisseld. Hij begon zijn voetballoopbaan in zijn vaderland Servië bij Vojvodina. In 2010 verliet hij die club om de overstap te maken naar FC Groningen. Na twee jaar verliet hij de Groningers voor een overstap naar FC Twente.

Toen hij in 2014 de kans kreeg om te vertrekken naar Engeland, koos hij er samen met zijn gezin voor om ‘ja’ te zeggen. Hij tekende een contract bij Southampton. Sinds de zomer van 2018 speelt Dusan Tadic weer in Nederland. Het is Ajax dat er met de Servisch international vandoor is gegaan.

Salaris en vermogen Dusan Tadic

Dusan Tadic heeft al een heel mooi vermogen opgebouwd tijdens zijn carrière. Zo verdiende hij prima in Engeland en bij Ajax is zijn salaris ook vorstelijk. Volgens Telegraaf-journalist Mike Verweij is het salaris van Dusan Tadic bij Ajax zo’n 4 miljoen euro. Daar komen waarschijnlijk nog inkomsten uit persoonlijke sponsordeals bij.