Spelersvrouw.nl

Melika, de vriendin van oud-PSV’er Karim Rekik

Melika vriendin van Karim Rekik

Je hebt voetballers die erg bezig zijn met zichzelf en je hebt Karim Rekik. De verdediger heeft vermoedelijk meer uren voor de spiegel gestaan dan op het trainingsveld. Sinds medio 2011 heeft de stopper die negen jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde een relatie met vriendin Melika.

In het maken van selfies hebben Karim en Melika elkaar helemaal gevonden. Hun Twitter en Instagram-accounts staan bomvol met plaatjes voor de spiegel waarin ze een eend imiteren. De PSV-verdediger houdt er daarnaast van om foto’s te maken van hun liefdesgeluk terwijl ze aan het autorijden zijn.

En dan zijn er nog de foto’s waarop ze elkaar tijdens etentjes fotograferen, of hun doldrieste hondje. Jaja, u leest het al, Karim Rekik en zijn vriendin Melika doen er alles aan om geen doorsnee-voetbalkoppel te vormen. Echt veel weten we overigens niet over Melika. Ze lijkt, gezien haar correspondentie op Twitter en dergelijke een Tunesische (of ergens in die regionen) roots te hebben.

Melika de vriendin van Karim Rekik

Rekik laat ook zelden wat los over zijn relatie. Slechts éénmaal onthulde hij een tipje van de sluier voor zijn toehoorders, namelijk voor een duel tussen PSV en Feyenoord: ,,Als jochie droomde ik ervan om in de Kuip te spelen. Zondag wordt de eerste keer, maar wel in een ander shirt dan gedacht. Ik heb nog contact met jongens van toen, zoals Jean-Paul Boëtius, Tonny Vilhena, Terence Kongolo. Laatst heb ik ze nog opgezocht. Zelf woon ik in Eindhoven. Maar ik ben af en toe in Rotterdam te vinden, ook omdat mijn vriendin er woont.”

De 1.85 meter lange verdediger, opgegroeid in Scheveningen en bekend om het matje in zijn nek, ging al op jonge leeftijd naar Manchester City. Daar wist hij echter niet door te breken, waarna hij tweemaal een seizoen werd uitgeleend aan PSV. Tevens mag hij af en toe meedoen met het Nederland Elftal als de wel betrouwbare spelers ziek, zwak of misselijk