Spelersvrouw.nl

Dit is de KNAPPE vriendin van KASPER DOLBERG + 5 foto’s!

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Kasper Dolberg heeft een relatie met vriendin Cecilie Hornbæk Bruun. De blonde aanvaller van Ajax scoorde de prachtige brunette, die hij leerde kennen in zijn tijd bij Silkeborg. Inmiddels is Cecilie de vriendin van Kasper Dolberg

Eind 2016 bevestigde de Deen dat hij niet langer vrijgezel is: ,,Het speelt al een tijdje. Ik ken haar al sinds mijn tijd bij Silkeborg”, vertelde Dolberg over zijn vriendin. “Yeah, it was a good year. Er zijn echt fantastische dingen gebeurd.”

Dolberg leerde zijn vriendin kennen in zijn tijd bij Silkeborg IF. Later sloeg de vonk over en is Cecilie veel in Amsterdam te vinden. Dolberg kwam in januari 2015 naar Ajax en kreeg anderhalf jaar later al contractverlenging aangeboden.

De blonde spits was in Denemarken al hot. Zowel bij de meisjes, als bij Europese topclubs. Ze stonden voor hem in de rij, maar Dolberg koos voor Ajax omdat men in Amsterdam durft jonge spelers een kans te geven. Het beste en meest recente voorbeeld daarvan is Christian Eriksen. In Lasse Schöne treft Dolberg bovendien een landgenoot in de selectie van de Amsterdammers.

Cecilie Hornbæk Bruun, vriendin van Kasper Dolberg

Kasper Dolberg deelt summier kiekjes uit zijn privéleven op Instagram. Daarin komt zijn zus Kristina geregeld voorbij en sinds kort krijgen we ook een inkijkje in de romance van de twee Deense tortelduifjes. Kasper Dolberg deelt echter vooral voetbalfoto’s met zijn snel groeiend aantal volgers. Rondom zijn debuut tegen PAOK in juli 2016 waren dat er nog ruim tien duizend, een half jaar later staat de teller al over de 100 duizend.

De spits is ook vaste waarde in de Deense nationale jeugdelftallen. Hoewel de Deen het erg naar zijn zin heeft bij Ajax, blijft Silkeborg IF de club van zijn hart. Dat blijkt ook wel op Facebook, waar hij berichten over de club deelt. Een van de berichten gaat over het vertrek van de talentvolle spits, die wordt verkocht aan Ajax voor een mooie transfersom. Mensen van Silkeborg geven daarbij aan dat ze graag hadden gezien dat Dolberg zou hebben geschitterd in het eerste van hun club, maar tegelijk erg trots zijn dat ze spelers opleiden voor de Europese top.

Afgaande op het Instagram– en Facebook-profiel van Cecilie Hornbæk Bruun leiden we af dat ze nog studeert, gek is op selfies, gezond eten, beauty en mode. En natuurlijk op haar vriend Kasper Dolberg. Op 18 november 2016 werd hun relatie ‘Facebook-official’.
1 comment