Spelersvrouw.nl

Stephania Stegman is de vriendin van Marcos Alonso

Stephania Stegman is de vriendin van Marco Alonso

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 september 2022

Laatst Geüpdatet: 14 februari 2023

De Spaanse voetballer Marcos Alonso is geboren op 28 december 1990. Hij speelt als linksback en is zijn carrière begonnen in de jeugd van Real Madrid. Hij speelde maar liefst 9 seizoenen in de jeugd van Madrid, waarna hij in 2008 de overstap mocht maken naar Real Madrid B.

Hier speelde hij 39 wedstrijden, waarin hij 3 keer wist te scoren. Een debuut in het eerste elftal heeft daarnaast even op zich moeten laten wachten. Pas in 2010 mocht hij voor het eerst en ook tevens de laatste keer meedoen.

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Marcos Alonso

Marcos Alonso speelde maar één wedstrijd in het eerste elftal van Real Madrid. Daarna werd hij al snel verkocht aan het Engelse Bolton Wanderers voor een bedrag van 2,4 miljoen euro. Bij deze club maakte hij op 24 augustus 2010 zijn debuut in de wedstrijd tegen Southampton in de Leaguecup.

Opvallend is dat Marcos Alonso pas enkele maanden later zijn debuut maakte in de premier league. Dit was op 1 januari van het seizoen 2011 – 2012 in de wedstrijd op Anfield tegen Liverpool. Liverpool wist deze wedstrijd, die Marcos Alonso vanaf het begin mocht starten met 2-1 te winnen.

 In de 3 seizoenen die Marcos Alonso onder contract stond bij de Engelse ploeg, wist hij in 35 wedstrijden 5 keer te scoren.

De overstap naar Chelsea

Nadat Alonso tussendoor een overstap maakte naar Fiorentina, kwam hij pas echt tot bloei toen hij werd overgenomen door het Engelse Chelsea dat 23 miljoen euro voor de linksback betaalde.

Hij wist in de hoofdmacht van Chelsea bijna direct te overtuigen. Zijn eerste wedstrijd voor Chelsea speelde hij in 2016 en speelde tot het seizoen 2022 154 wedstrijden voor de Londense club, waarin hij 25 keer wist te scoren. Hij speelt op dit moment samen met Kai Havertz, Hakim Ziyech en N’Golo Kanté.

Interlandcarrière van Marcos Alonso

Ondanks de goede prestaties, moest Marcos Alonso wachten tot 27 maart 2018 voordat hij eindelijk z’n debuut mocht maken. In de oefenwedstrijd tegen Argentinië mocht hij in de 79e minuut het veld in voor Jordi Alba. Inmiddels staat de teller voor Alonso op 9 wedstrijden in de periode van 2018 – 2022. 

Marcos Alonso vriendin

De vriendin van Marco Alonso is Stephania Stegman, geen onbekende voor velen. Stephania Stegman was namelijk in 2011 miss Paraguay. Stephania Stegman is geboren op 7 juli 1992 in Paraguay en inmiddels zijn de twee al sinds 2015 samen. Ze wonen tegenwoordig in het prachtige Londen, waar Alonso nog tot medio 2023 onder contract staat bij Chelsea.

Stephania Stegman Social Media

Door haar modellencarrière is Stephania Stegman natuurlijk ook geen onbekende op Instagram. Met haar bijna 200.000 volgers, is ze ongekend populair

. Zo deelt ze niet alleen foto’s van haar rijke modellencarrière, maar ook romantische kiekjes van haar en Alonso. Ook zijn er verschillende privéfoto’s te vinden, waarop Stephania Stegman ook in vrijetijdskleding te zien is. Kortom, een absolute grootheid als je het ons vraagt.