Spelersvrouw.nl

Nagore Aranburu, de vriendin van Xabi Alonso

Nagore Aranburu de vriendin van Xabi Alonso

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 januari 2015

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

De breker op het middenveld van Bayern München en Spanje, Xabi Alonso, is al lange tijd gelukkig met een dame die luistert naar de naam Nagore Aranburu. Zij is niet alleen een mooie, maar ook een slimme dame.

De liefde tussen de bebaarde spelmaker en zijn Nagore gaat terug tot 1999. Via wederzijdse vrienden kwamen Xabi en Nagore met elkaar in contact. Ze behoorden even tot dezelfde vriendengroep. Op een avond vroeg de voetballer het telefoonnummer van de brunette. Ze was aanvankelijk verbaasd, aangezien Nagore tot dat moment niet had gedacht dat er meer zou ontstaan tussen de twee dan alleen vriendschap. De volgende dag belde de middenvelder zijn date echter op en nodigde haar uit voor een etentje. Ze dineerden in San Sebastian en vervolgden de avond in een jazzclub, waar ook Xabi’s broer Mikel en zijn vriendin aansloten. De vonk sloeg over en ruim vijftien jaar later zijn de twee nog steeds buitengewoon gelukkig.

Nagore Aranburu vriendin van Xabi Alonso

Xabi Alonso staat bekend als één van de meest bescheiden, sympathieke voetballers in Spanje. Ook Nagore is geen popje dat zich puur en alleen laat verwarmen door spotlights, ze heeft meer in huis. Na een carrière als model en actrice, maakte ze pas echt carrière als zakenvrouw. Ze is het gezicht van het exclusieve sieradenmerk Links of London en heeft haar eigen kledingwinkel: Neroli by Nagore. Daarnaast adviseert ze op het gebied van styling bij filmsets. Die functies zijn het gevolg van een studie bedrijfseconomie en toerisme, gecombineerd met een passie voor mode. En wellicht dat haar fraaie verschijning ook wel een handje heeft geholpen.

Het liefdesleven van Xabi en Nagore bracht het stel drie kinderen: Jontxu Alonso Aranburu, Ane Alonso Aranburu en Emma Alonso Aranburu. In 2009 stapten ze in het huwelijksbootje. Omdat Nagore een fervent twitteraar en instagram-gebruiker is, kunnen wij u hieronder de nodige fijne plaatjes voorschotelen.

Nagore Aranburu vriendin van Xabi Alonso