Spelersvrouw.nl

Leah Monroe vriendin van Tammy Abraham

Leah Monroe is de vriendin van Tammy Abraham, een Engelse speler van voetbalclub Chelsea FC. De wulpse schoonheid timmert zelf aan haar weg als vlogster en richt zich met name op beauty en fashion.

Inhoudsopgave

Leah Monroe vriendin Tammy Abraham

Leah Monroe is een 21-jarige vlogster uit Londen.  Met haar video’s op Youtube heeft ze al meer dan 10.000 views gescoord, en ze is niet bang om haar geheimen te vertellen aan de kijkers.

Zo erkende de vriendin van Tammy Abraham openhartig dat ze enkele cosmetische ingrepen heeft laten doen en konden volgers zelfs meekijken bij het opspuiten van haar lippen. Leah was doodsbang, maar uiteindelijk erg blij met het resultaat.

In haar vlogs gaat Leah vooral in op mode en uiterlijke verzorging. Ze houdt dan ook enorm van shoppen en bezig zijn met haar looks. Op haar Instagram zien we niet de goedkoopste merken: kleding van Givenchy en een tas van Louis Vuitton, bijvoorbeeld.

©Instagram: @leahmonroe

Tammy Abraham Engelse spits

Als Leah Monroe niet aan het vloggen, shoppen of opmaken is, is de kans aanwezig dat je haar in het voetbalstadion terugvindt. Ze vindt het namelijk leuk om vanaf de tribune haar vriend Tammy Abraham aan te moedigen.

Dat deed ze vorig jaar al bij wedstrijden van Aston Villa, dat de spits huurde van Chelsea, en bij de jeugdinterlands van de Engelse ploeg.

Tammy Abraham ex-voetballer Chelsea

In het seizoen van 19/20 keerde Abraham terug bij Chelsea, waar hij nog tot medio 2022 onder contract stond. Onder leiding van trainer Frank Lampard kreeg de jongeling veel vertrouwen, en mag hij de concurrentiestrijd aangaan met Olivier Giroud.

Voor de jonge, in Londen geboren en getogen Abraham ligt er een rooskleurige toekomst in het verschiet in de hoofdstad van Engeland. En dus ook voor zijn trouwe vriendin Leah Monroe!

Transfer naar AS Roma

Tammy tekende op 17 augustus een nieuw contract bij de Italiaanse club AS Roma. Roma betaalde ongeveer 40 miljoen euro aan zijn oude club Chelsea. Inmiddels heeft de Engelsman al 49 wedstrijden gespeeld bij Roma en hierin 25 keer gescoord.

.

.