Spelersvrouw.nl

Yasmin Verheijen, de Miss Nederland van Khalid Boulahrouz

Yasmin Verheijen vriendin Khalid Boulahrouz Miss Nederland

Hij nam even de tijd om zijn scheiding met Sabia te verwerken, maar Khalid Boulahrouz is weer gelukkig in de liefde. De Kannibaal, die al een geruime tijd geen aanvallers meer eet, heeft een relatie met Yasmin Verheijen.

Boulahrouz plukt ditmaal wel een jong bloempje. Vriendin Yasmin is namelijk liefst twaalf jaar jonger dan de verdediger. Het stel zou elkaar in de zomer van 2014 hebben ontmoet. In het najaar werd hun relatie openbaar, toen de voetballer het topmodel vergezelde naar een modeshow en zij daar hun liefde bevestigden. Samen tortelden ze ook al op een vakantie in Marrakech. De Kanibaal zou tegenwoordig, zo schrijft de Telegraaf, wonen in het hippe Amsterdam-Zuid.

Vriendin Yasmin werd in 2014 uitgeroepen tot Miss Universe Nederland en zal in januari 2015 meedoen met de wereldwijde miss-verkiezing in Miami. Kim Kötter prees haar toen ze miss Nederland werd: ,,Ik heb nog nooit zulke mooie billen en lichamen gezien”, jubelde de Twentse ex-miss. Buiten haar modellenwerk studeert de Amsterdam ‘Architectuur’ en werkt ze als interieurstylist.

Yasmin Verheijen, vriendin van Khalid Boulahrouz

Met de nieuwe liefde sluit Khalid Boulahrouz eindelijk het turbulente hoofdstuk genaamd ‘Sabia’. Met de Duitse voormalig nachtclubdanseres was hij jarenlang getrouwd. Lang leefden ze in betrekkelijke anonimiteit, tot ze een miskraam kregen tijdens het EK 2008 in Zwitserland en het hele land mee rouwde met het koppel. Sabia begon zich daarna, als beste vriendin van Sylvie Meis, steeds meer in de spotlights te nestelen, tot teleurstelling van Khalid, die liever een wat meer teruggetrokken leven leeft.

Al vrij snel na de scheiding bleek zijn collega-voetballer Rafael van der Vaart, ploeggenoot bij Hamburger SV, het te hebben aangelegd met Sabia Engizek. Die ’transfer’ werd breed uitgemeten in de boulevardpers. Boulahrouz reageerde echter nauwelijks op de nieuwe liefde van zijn ex, was enige tijd vrijgezel, en neemt nu misschien wel ultieme wraak door met een beeldschone, piepjonge nieuwe vlam op de proppen te komen.

1 comment