Spelersvrouw.nl

Minouche de Jong de nieuwe vrouw van René van der Gijp

Minouche de Jong vrouw vriendin Rene van der Gijp

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 januari 2020

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Minouche de Jong mag zich de nieuwe vrouw van René van der Gijp noemen. Minouche is de vriendin van René van der Gijp en in het najaar van 2019 heeft de grappigste man van Nederland haar ten huwelijk gevraagd. Begin 2020 heeft de Dordste dit wereldkundig gemaakt.

Inhoudsopgave

Minouche vriendin René van der Gijp

Al enkele jaren is Minouche de Jong de vriendin van René van der Gijp. De voetbalanalist heeft een rijk verleden als het gaat om vriendinnen en lang niet altijd ging dat over rozen. Met Jacqueline was hij al eens getrouwd en kreeg een zoon Sanny. In 2016 overleed zijn partner Daniëlle, met wie hij een zoon (Nicky) had. Over die periode is een boek geschreven door Michel van Egmond. Daarin wordt ook al wel genoemd dat er andere vrouwen in zijn leven zijn. Maar door alle problemen bleef ze op de achtergrond. Dat is inmiddels wel veranderd, want Minouche is de vriendin van Van der Gijp. Ook naar de buitenwereld toe.

Minouche wordt vrouw René van der Gijp

Minouche wordt na de vriendin van Van der Gijp nu de vrouw van Gijpie. “Op 31 oktober heeft René mij ten huwelijk gevraagd. Omdat we het eerst aan onze naaste familie en vrienden wilde vertellen hebben we het nog even stil gehouden. Maar nu mag iedereen het weten! I said Yes!!” De vaste tafelgast van Veronica Inside zal dus weer in het huwelijksbootje stappen. Dat het wel snor zit tussen de twee blijkt wel als je door de Instagram-account van Minouche (nous7) scrollt. De twee staan veelvuldig samen op de foto.

Samen in Dordrecht

Het huwelijk tussen Minouche en René zal nog in 2020 plaats gaan vinden. Het koppel is al ruim twee jaar samen. Net zoals Van der Gijp woont Minouche de Jong in Dordrecht, zelfs haar hele leven al. Ze studeerde aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Inmiddels is ze ondernemer en eigenaar van onder meer conceptbureau Jongconcept. Ook opende ze in 2014 een conceptwinkel Pr&cht, een winkel met onder meer een pop-up café. En momenteel is ze druk met HelloFrom. Net zoals Van der Gijp heeft ook Minouche al een zoon uit een eerdere relatie.