Spelersvrouw.nl

Kaitlin de Kort is de vrouw van Koen de Kort

Kaitlin de Kort vrouw Koen de Kort

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Kaitlin de Kort is de vrouw van Koen de Kort. Kaitlin de Kort, die ook bekend is onder haar meisjesnaam Kaitlin Bell, is sinds 2015 getrouwd met haar Koen. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met wielrennen. Waar zijn vrouw zich in het dagelijks leven mee bezighoudt, is niet bekend.

Inhoudsopgave

Kaitlin de Kort vrouw Koen de Kort

Kaitlin de Kort is de vrouw van Koen de Kort. Kaitlin is sinds 2015 de vrouw van Koen. De twee stapten in augustus dat jaar in het huwelijksbootje en zijn tot op de dag van vandaag nog altijd dolgelukkig met elkaar. De twee trouwden in Girona, de plek waar ze tijdens het wielerseizoen wonen. In de wintermaanden zijn ze te vinden in Melbourne te Australië, het land waar Bell geboren is.

De twee leerden elkaar dan ook niet heel verrassend kennen tijdens de Tour Down Under, toen Koen aan het wielrennen was en zijn vrouw daar toentertijd werkzaam was al hostess. “Ik leerde Koen kennen toen ik een jaar werkte voor Jacobs Creek. We brachten elke dag samen door en hadden een goede vriendschap voor de rest van de tour, wisselden gegevens uit en bleven in contact. Op een gegeven moment kwam hij me een paar weken bezoeken en besloten we ervoor te gaan, dus vertrok ik in 2009 naar Spanje.”

Kaitlin de Kort klaagt over bed

Kaitlin de Kort is overigens ook al eens in het nieuws geweest nadat ze het bed waar haar geliefde op moest slapen tijdens de Tour de France had afgekraakt. Op Twitter deelde ze toentertijd een foto van de plek waar Koen toentertijd op moest slapen. Het bleek een soort slaapbank te zijn.

Koen maakte zich er toentertijd niet heel druk om. “Ik ga niet zeuren. Drie weken in Frankrijk, het kan niet altijd geweldig zijn. We zijn geen luxepaarden.”

Kaitlin de Kort is te volgen via Instagram en Facebook.