Spelersvrouw.nl

LORIN AKTAN, de nieuwe vriendin van BART RAMSELAAR

Bart Ramselaar

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 1 september 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Bart Ramselaar kent een bliksemcarrière: anderhalf jaar na zijn debuut bij FC Utrecht maakte de Amersfoorter al de overstap naar PSV. Ook in de liefde is hij inmiddels gelukkig. Ramselaar heeft een relatie met Lorin Aktan.

Een relatie was hem lange tijd nog niet gegund, maar dat leek Ramselaar niet te deren. De dynamische middenvelder is nuchter en komt uit een warm gezin en kende een stabiele jeugd: ,,Het is inderdaad niet zo dat ik op straat heb moeten vechten om te overleven. Voor mij is het ideaal dat ik uit een rustig nest kom”, vertelde hij in VI.

Nooit gaan zweven
,,Sinds mijn debuut anderhalf jaar geleden is het snel gegaan. Door mijn stabiele achtergrond ben ik nooit gaan zweven”, vervolgt hij. ,,Ik woon nog steeds bij mijn ouders en zij houden me met beide benen op de grond. Ook van medespelers leer ik hoe met alle aandacht om te gaan. Nacer Barazite heeft bijvoorbeeld al veel meegemaakt, in diverse landen. Hij heeft me geleerd dat je het jezelf zo min mogelijk moet aantrekken van wat er over je wordt gezegd en geschreven. In goede en in slechte tijden. Als alles in de media hosanna is, kun je daardoor gaan zweven, als je wordt neergesabeld kun je nog dieper in de put terechtkomen. In beide gevallen heb je daar niks aan.”

Bart Ramselaar bleef lange tijd vrijgezel

Onduidelijk is of Ramselaar ook vanuit het ouderlijk huis dagelijks naar de training bij PSV zal rijden, of dat hij voor het eerst op zichzelf is gaanwonen in de Lichtstad. In Eindhoven is de beweeglijke speler, die nog graag een actie maakt om een tegenstander uit te spelen, de opvolger van Davy Pröpper, die de club in 2017 verliet. In datzelfde jaar lekte uit dat Ramselaar inmiddels een vriendin zou hebben. Het zou gaan om Lorin Aktan, die net als hij uit Amersfoort komt. Foto’s waarop beiden te zien zijn, zijn echter inmiddels onzichtbaar gemaakt. Lorin is dansdocent en studeert om fitness instructeur te worden. Ze heeft dus alle moves in huis om Bart het hoofd op hol te brengen!

1 comment