Spelersvrouw.nl

Thessa Neef is de vrouw van Laurens ten Dam

Thessa Neef vrouw Laurens ten Dam

Thessa Neef is de vrouw van Laurens ten Dam. Thessa steunt haar Laurens overal en samen zijn ze de trotse ouders van twee kinderen. De twee hebben elkaar leren kennen toen ze allebei op school zaten. Het is dan ook duidelijk dat Thessa al heel lang de vriendin van Laurens ten Dam is.

Inhoudsopgave

Thessa Neef de vrouw van Laurens ten Dam

Thessa Neef is de vrouw van Laurens ten Dam. De twee leerden elkaar kennen toen ze allebei nog op het gymnasium zaten. Allebei komen ze uit de regio Alkmaar. Lange tijd woonden ze echter in Californië, maar inmiddels zijn ze alweer even terug in Nederland. “Het is wel wat anders dan de bergen in Amerika of de heuvels in Limburg waar ik vijftien jaar heb gewoond, maar tot nu toe kan ik goed trainen hier”, vertelde hij al eens aan het Noord-Hollands Dagblad.

Over wat Thessa in het dagelijks leven doet, is niet heel veel bekend. Wat we wel weten, is dat ze de trotse moeder is van Jens en Bodi. Daarnaast heeft ze in het verleden Franse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht.

Laurens ten Dam vaak van huis

Laurens ten Dam is vanwege zijn werk als wielrenner vaak van huis en dat heeft ook gevolgen voor hoe vaak hij zijn kinderen ziet. “Thessa is er altijd voor Jens, op haar kan hij bouwen. Toch heeft hij ook een vader nodig. Vorig jaar kwam ik op zondagavond laat terug. Jens sliep al. Thessa had tegen hem gezegd: ‘Als je wakker wordt, is papa er weer.’ Zegt Jens: ‘En als ik daarna weer ga slapen is papa weer weg.'”, vertelde Jens al eens aan De Volkskrant.

Thessa blijkt naast de vrouw van Laurens ook zijn motivator. Toen hij in 2011 onderuit ging in de afdaling van Col d’Agnes en met een gehavende neus achterbleef, wilde zij zeker niet dat hij zou stoppen. “Mijn vrouw wil dat ik doorfiets. Ik mag van haar met een dikke lip de Tour niet verlaten.”

Thessa Neef is te volgen via Twitter, Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Thessa (@thessaneef) op

Een bericht gedeeld door Thessa (@thessaneef) op

Een bericht gedeeld door Thessa (@thessaneef) op