Spelersvrouw.nl

Cindy Peroti, vriendin van Ryan Gravenberch

Cindy Peroti, vriendin van Ryan Gravenberch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 juli 2021

Laatst Geüpdatet: 9 september 2023

Cindy Peroti is de knappe vriendin van Ryan Gravenberch. De vriendin van Ryan staat liever niet in de belangstelling. Op het internet zijn er maar een aantal foto’s van het stel te vinden. Inmiddels wonen Ryan en Cindy in Liverpool en zijn ze zielsgelukkig met elkaar.

Wie is Cindy Peroti
©Cindy Peroti

Inhoudsopgave

Wie is Cindy Peroti?

Cindy Peroti is de bloedmooie vriendin van de Nederlandse middenvelder Ryan Gravenberch. Ze heeft gestudeerd aan het ROC van Amsterdam. Ze volgde hier een niveau 4 opleiding tot verpleegkundige.

Cindy en Ryan wonen samen in Liverpool
© Ryan Gravenberch

Cindy en Ryan wonen samen in Liverpool

Ryan, maakte op 1 september 2023 de overstap naar Liverpool. De Engelse club betaalde 40 miljoen euro voor de Nederlandse middenvelder.

Cindy en Ryan wonen op dit moment in Liverpool. Waar ze wonen is helaas niet bekend.

Hij was het talent van het jaar
© Ryan Gravenberch

Hij was het talent van het jaar

Gravenberch begon met voetballen bij de jeugd van Zeeburgia.

Hij werd gescout door Ajax en doorliep de jeugdopleiding van Amsterdammers.

In het seizoen 2018/19, tijdens de tweede speelronde van de Eerste divisie, maakte Gravenberch zijn professionele debuut namens Jong Ajax.

Op 23 september 2018 werd Gravenberch met 16 jaar en 130 dagen de jongste debutant ooit in het eerste elftal van Ajax. Hij werd tevens de jongste doelpuntenmaker van de club.

In het seizoen 2019/20 werd Gravenberch definitief aan de selectie van het eerste team toegevoegd.

Eind december 2019 stond de middenvelder voor het eerst in de basis in de Eredivisie tegen ADO Den Haag. Tijdens dat duel maakte Gravenberch een doelpunt.

Een plek als verdedigende middenvelder in de basisopstelling kreeg hij vanaf het begin van het seizoen 2020/21.

Aan het eind van dit seizoen won Gravenberch de Johan Cruijff Prijs doordat hij verkozen werd tot Talent van het Jaar van de Eredivisie.

In datzelfde jaar werd hij door de technische staf van Ajax tot Talent van het Jaar verkozen, waarmee hij de Marco van Basten Award won.

Inmiddels speelt de Nederlandse middenvelder bij Liverpool. De centrale verdediger Virgil van Dijk speelt ook bij deze club.

Nederlands elftal
© Ryan Gravenberch

Nederlands elftal

Ryan Gravenberch maakte op 24 maart 2021 zijn debuut voor het Nederlands elftal. Op die datum speelde Oranje een WK kwalificatie wedstrijd tegen Turkije. De wedstrijd werd met 4-2 verloren.

Onder andere Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Daley Blind en Steven Berghuis stonden in de basis.