Spelersvrouw.nl

Michelle Groenendal, vriendin van Nick Viergever

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 9 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 23 juni 2023

Nick Viergever heeft een relatie met Michelle Groenendal. Samen met zijn vriendin heeft de Ajacied ook al een kindje.

Huize Viergever telt bovendien twee viervoeters, genaamd Dexx en Leo. Buiten dat houden Nick Viergever en zijn vriendin Michelle hun privéleven redelijk afgeschermd. Van de mooie brunette weten we buitengewoon weinig, aangezien haar Instagram- en Facebook-profiel hermetisch zijn afgeschermd.

Gelukkig gunt Nick Viergever ons wel een glimp in hun dagelijks leven. Zo weten we dat het koppel houdt van musicals. Ze bezochten eind 2016 samen met Joel Veltman en zijn vriendin Naomi de musical Lion King. En Nick en Michelle gaan graag uit eten, bijvoorbeeld in het ronddraaiende restaurant in de ADAM Toren, genaamd Madam. Maar ze hebben ook het hart op de goede plaats zitten en zijn niet te beroerd om deel te nemen aan een kerstdiner voor een stichting.

Nick Viergever heeft een relatie met Michelle Groenendal

En, niet geheel verbazend, houden Nick en Michelle van een fijne zonvakantie. In de zomer van 2016 verbleven ze in Formentera, een klein eilandje vlakbij Ibiza. Zodoende bleef Viergever positief en slaagde hij erin zich terug te knokken. Aanvankelijk kende de verdediger na zijn overstap van AZ een moeilijke periode, waarin hij meer op de reservebank kwam te zitten dan hem lief was. Toenmalig trainer Frank de Boer leek niet overtuigd, terwijl opvolger Peter Bosz wel veelvuldig een beroep doet op de mandekker. Over de moeilijke periode stelde Viergever in De Telegraaf: ,,Er waren fases dat ik er helemaal doorheen zat. Dan was ik gefrustreerd, omdat ik al zo lang op de bank zat. Maar we zaten met Mike van der Hoorn, Lasse Schöne, Ricardo van Rhijn, John Heitinga en Diederik Boer in hetzelfde schuitje, dus dan sleur je elkaar erdoorheen. De ene dag had speler A een slechte dag, de andere dag speler B. Maar hoe moeilijk het ook was: we zijn op die maandagen als we met de wisselspelers trainden, wel altijd volle bak gegaan. We pepten elkaar op, omdat de dag kon komen dat we er moesten staan.”