Spelersvrouw.nl

Ashley vriendin van Luciano Narsingh

Ashley is de vriendin van Luciano Narsingh, de aanvaller van Feyenoord die eerder uitkwam voor sc Heerenveen, PSV en Swansea City.

Ashley vriendin Luciano Narsingh

Vriendin Ashley werkt als schoonheidsspecialiste en kiest er verder bewust voor om de spotlights zoveel mogelijk te ontlopen. Dat betekent echter niet dat ze haar vriend Luciano Narsingh niet steunt, want bij wedstrijden van haar geliefde is ze doorgaans te vinden op de tribune.

Ashley en Luciano Narsingh hebben twee kinderen

Ashley en Luciano leerden elkaar kennen via de neven van laatstgenoemde, zo vertelde hij al eens in een interview in het Helden Magazine. “Toen ik haar voor het eerst zag, was ik meteen verliefd. Sinds onze jeugd in Amsterdam zijn we al samen. We hebben iets moois opgebouwd, ik hecht er veel waarde aan.”

“Ashley leeft voor mij en het voetbal, ze is mijn rechterhand”, vertelt een stapelverliefde Luciano Narsingh in het tijdschrift. “Ashley maakt het eten voor me klaar en zorgt veel voor onze kinderen Jaylee (7) en Jacir (bijna 4).”

Luciano Narsingh op weg naar Feyenoord

Luciano Narsingh is geboren in Amsterdam en speelde in de jeugd van onder meer Ajax en AZ. Zijn profdebuut maakte hij in 2008 namens sc Heerenveen, waar hij vier jaar later als een grote meneer vertrok. De aanvaller tekende bij PSV en speelde in vijf jaar tijd 115 wedstrijden voor de Eindhovenaren, alvorens hij bij Swansea City tekende.

Bij de club uit Wales, die zijn wedstrijden aflegt in de Engelse competitie, slaagde Narsingh echter niet volledig. Zo zat Narsingh thuis op de bank met vriendin Ashley. Dat duurde echter niet lang, want het stel keert terug naar Nederland. Narsingh gaat voor Feyenoord spelen en zo kunnen Ashley en Luciano een huis gaan zoeken in de buurt van Rotterdam.