Spelersvrouw.nl

Jaimy Schepers, de stijlvolle vriendin van Justin Kluivert

Of hij het net zo ver schopt als zijn vader, moet nog blijken, maar duidelijk is dat Justin Kluivert buitengewoon getalenteerd is. De  oud-Ajacied en zoon van Patrick Kluivert scoorde ook al op jonge leeftijd. Zijn vriendin is de mooie Jaimy Scheper.  In juli 2018 verruilde hij Ajax voor AS Roma. Naar een redelijk eerste seizoen, belandde hij op de bank. Bij AS Roma speelde hij samen met El Shaarawy, Chris Smalling  en Rick Karsdorp.

Hoe lang hun relatie al duurt is niet helemaal duidelijk, maar als we afgaan op hun beide Instagram-accounts dan schatten we dat de tortelduifjes sinds medio 2016 een setje zijn. Jaimy komt net als Justin uit Amsterdam, vertelt haar Facebook-profiel ons. De knappe brunette heeft op haar Insta de nodige selfies staan en heeft er geen moeite mee om haar bikinifiguur te delen met de wereld. Terecht ook, want Justin Kluivert heeft in haar een prachtige vriendin aan zijn zijde.

Wat ze verder uitspookt is niet helemaal duidelijk. Helemaal zeker weten we het niet, maar het lijkt erop dat Jaimy naar de Culinaire Vakschool Hubertus & Berkhoff gaat. Dat zou voor Justin niet verkeerd zijn, een vriendin die uitmuntende maaltijden voor hem kan bereiden!

Justin Kluivert heeft een relatie met Jaimy Schepers

Het leven van Justin Kluivert en zijn vriendin Jaimy Schepers ligt nu al onder een vergrootglas in de media. Niet zo gek natuurlijk, wanneer je de zoon bent van één van de beste spelers van Ajax en het Nederlands Elftal. Rijkeluisblaadje Quote vergeleek de familie Kluivert zelfs als met de Kardashians, gezien hun nogal nadrukkelijke neiging om hun glamourleven te delen op Instagram. Overigens is Justin niet de zoon van Rossana Lima, de huidige partner van Patrick Kluivert, maar van diens ex-vrouw Angela van Hulten.

Hoewel vader Patrick het trainersvak heeft verruild om technisch directeur te worden bij Paris Saint Germain, lijkt de toekomst van Justin voorlopig nog gewoon bij Ajax te liggen. In 2016 tekende hij er een driejarig contract, maar gezien zijn doorbraak lijkt het een kwestie van tijd voor de Amsterdammers zullen proberen de verbintenis op te waarderen en te verlengen. En daarna zal blijken of voor Justin Kluivert dezelfde prachtige carrière is weggelegd als zijn vader. Bekijk hier de foto’s op haar Instagram.