Spelersvrouw.nl

Candy-Rae Fleur, de vriendin van Daley Blind

Daley Blind vriendin van Candy-Rae Fleur

Candy-Rae Fleur is de vriendin van Daley Blind en sinds 16 juni 2019 de vrouw van Daley Blind. Hij pronkt niet opzichtig met haar, maar af en toe laat Daley Blind toch doorschemeren dat hij blij is met zijn vriendin Candy-Rae Fleur.

De Amsterdamse brunette is net als Daley sportief en prettig gestoord. Samen zijn ze onlangs vertrokken naar Manchester, waar Daley speelde voor Manchester United, maar inmiddels zijn ze weer terug in Nederland. Hij is de zoon van oud-bondscoach Danny Blind. Inmiddels hebben Candy-Rea Fleur en Daley twee kinderen; een dochter en een zoon. Lowen Dace, de zoon van het stel, kwam in oktober 2019 ter wereld. Het was het eerste kind van Daley en Candy-Rea Fleur. Lemae Lourdes Fiore, is de dochter van het stel. Zij werd begin 2021 geboren.

Inhoudsopgave

Candy-Rae Fleur vriendin Daley Blind

Candy-Rae Fleur is de vriendin van Daley Blind. Waar Daley Blind uitblinkt op het voetbalveld, is de dansvloer het domein van Candy-Rae. Ze deed de Hogeschool voor de Kunsten na het Herman Wesselink College in Amstelveen. Tegenwoordig danst ze als freelancer Althans, dat baseren we op haar Facebook-profiel. Zo was ze onder meer al te zien bij een show van De Toppers.

Daley Blind sprak medio 2013 in Cosmopolitan over zijn relatie met Candy-Rae: “Ik zie mezelf als een gewone jongen en ons als een normaal stel. Ik denk juist dat het voor mijn vriendin, Candy-Rae, soms lastig is omdat je als voetballer toch meer aandacht krijgt dan anderen. Candy-Rae steunt me enorm en andersom probeer ik dat ook. Ze studeert en geeft dansles. Maar ik merk weleens dat ik in mijn eigen wereld leef en zó met mijn eigen prestaties bezig ben dat ik het soms vergeet als zij iets belangrijks heeft. Gelukkig houdt ze me scherp en zegt ze dat tegen me.”

Tegen Helden Magazine zei Candy-Rae Fleur al eens dat ze een hekel heeft aan het imago van een voetbalvrouw: “Ik vind het niet erg dat mensen mij op straat niet herkennen als de vriendin van Daley. Bij United wordt iedere spelersvrouw op de foto gezet zodra ze de deur uitgaat. Ik niet en dat laat ik graag zo. Bij Ajax was er ook nooit een fotograaf in de buurt als we de stad in gingen.”

Candy-Rae Fleur en Daley Blind getrouwd en ouders

Candy-Rae Fleur en Daley Blind zijn inmiddels verloofd en zijn juni 2019 in het huwelijksbootje gestapt. Het sportieve in haar trekt hem aan: “Ik vind het wel leuk dat ze sportief is; dat ze kickbokst, hardloopt en aan dansen doet”. Toch zit hij er niet om te springen dat ook zijn snoepje zich een plek verwerft in de spotlights: “Als ze benaderd wordt om bijvoorbeeld een fotoshoot te doen omdat ze ‘de vriendin van’ is, dan vind ik eigenlijk dat ze daar niet aan mee moet werken. Ik vind het juist mooi als ze bescheiden is en juist wat meer op de achtergrond blijft. Maar mocht ze een eigen carrière opbouwen, en daardoormeer in de spotlights komen te staan, dan zal ik haar natuurlijk voor de volle honderd procent steunen.”

Het duurde niet lang voor er ook een zwangerschap bekend werd gemaakt en op 1 november 2019 werden Candy-Rae Fleur en Daley trotse ouders van een zoon.Candy-Rae Fleur is te volgen via Instagram en Facebook.