Daley Blind vriendin van Candy-Rae Fleur

Candy-Rae Fleur, de vriendin van Daley Blind

Hij pronkt niet opzichtig met haar, maar af en toe laat Daley Blind toch doorschemeren dat hij blij is met zijn vriendin Candy-Rae Fleur. De Amsterdamse brunette is net als Daley sportief en prettig gestoord. Samen zijn ze inmiddels vertrokken naar Manchester, waar Daley speelt voor Manchester United.

Waar Daley Blind uitblinkt op het voetbalveld, is de dansvloer het domein van Candy-Rae. Ze deed de Hogeschool voor de Kunsten na het Herman Wesselink College in Amstelveen. Tegenwoordig danst ze bij Lydia’s Dance Center. Althans, dat baseren we op haar Facebook-profiel.

Daley Blind sprak medio 2013 in Cosmopolitan over zijn relatie met Candy-Rae: ,,Ik zie mezelf als een gewone jongen en ons als een normaal stel. Ik denk juist dat het voor mijn vriendin, Candy-Rae, soms lastig is omdat je als voetballer toch meer aandacht krijgt dan anderen. Candy-Rae steunt me enorm en andersom probeer ik dat ook. Ze studeert en geeft dansles. Maar ik merk weleens dat ik in mijn eigen wereld leef en zó met mijn eigen prestaties bezig ben dat ik het soms vergeet als zij iets belangrijks heeft. Gelukkig houdt ze me scherp en zegt ze dat tegen me.”

Tegen Helden Magazine zei Candy-Rae Fleur onlangs dat ze een hekel heeft aan het imago van een voetbalvrouw: ,,Ik vind het niet erg dat mensen mij op straat niet herkennen als de vriendin van Daley. Bij United wordt iedere spelersvrouw op de foto gezet zodra ze de deur uitgaat. Ik niet en dat laat ik graag zo. Bij Ajax was er ook nooit een fotograaf in de buurt als we de stad in gingen.”

Vriendin Daley Blind: Candy-Rae Fleur

Het sportieve in haar trekt hem aan: ,,Ik vind het wel leuk dat ze sportief is; dat ze kickbokst, hardloopt en aan dansen doet”. Toch zit hij er niet om te springen dat ook zijn snoepje zich een plek verwerft in de spotlights: ,,Als ze benaderd wordt om bijvoorbeeld een fotoshoot te doen omdat ze ‘de vriendin van’ is, dan vind ik eigenlijk dat ze daar niet aan mee moet werken. Ik vind het juist mooi als ze bescheiden is en juist wat meer op de achtergrond blijft. Maar mocht ze een eigen carrière opbouwen, en daardoor meer in de spotlights komen te staan, dan zal ik haar natuurlijk voor de volle honderd procent steunen.”

Om wat tegenwicht te bieden aan deze hoogstaande teksten uit dit vrouwenvodje hieronder wat plaatjes van Daley Blinds vriendin Candy-Rae..