Spelersvrouw.nl

Alles wat je moet weten over Frenkie de Jong

Alles wat je moet weten over Frenkie de Jong

Frenkie de Jong is op dit moment 25 jaar oud, hij is geboren in Arkel een klein plaatsje in de Gemeente Molenlanden in Zuid-Holland. Hij is sinds jongs af aan samen met zijn jeugdliefde Mikky Kiemeney. Het stel heeft op dit moment nog geen kinderen, wel gaan ze in 2023 trouwen.

Waar begon Frenkie de Jong zijn carrière
©Instagram @mikkykiemeney

Inhoudsopgave

Waar begon Frenkie de Jong zijn carrière? 

Frenkie de Jong begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Willem II. Hier speelde hij tot 21 augustus 2015. Eén dag later – op 22 augustus 2015 – maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax. Hier onder meer samen met Danny Bakker, Pelle Clement en Milan Vissie. Jaap Stam, was toen de trainer van Jong Ajax.

Wie is de vrouw van Frenkie de Jong?

Mikky Kiemeney is de prachtige vriendin en verloofde van Frenkie de Jong die momenteel bij FC Barcelona speelt. De vriendin van Frenkie de Jong, is goed bevriend met  AnneKee Molenaar, de vriendin van Matthijs de Ligt, Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen en met Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk.

Mikky Kiemeney is dus frenkie de jongs vriendin.

Wie is de vrouw van Frenkie de Jong
©Instagram @mikkykiemeney

Frenkie de Jong Barcelona 

Op dit moment speelt de 25-jarige Frenkie bij het grote FC Barcelona. Met één van de grootste clubs op deze aardbol gaat het op dit moment niet goed. De club zit namelijk in de financiële problemen. Om deze reden moesten ze sterspelers Lionel Messi laten gaan. De verdedigende middenvelder is niet de enige Nederlander die speelt voor FC Barcelona, ook Memphis Depay speelde een tijd voor de Catalanen. Maar afgelopen winter verkaste de spits naar concurrent Atlético Madrid

Wie zijn de exen van Frenkie de Jong?

Hij heeft al sinds 1-11-2014 een relatie met de prachtige Mikky Kiemeney. Hij was toen nog maar 17 jaar oud. Of hij hiervoor al een relatie heeft gehad, is niet bekend. Wel, weten we dat Mikky vroeger op een hoog niveau hockeyde. 

Waar woont Frenkie de Jong
©Instagram @frenkiedejong

Waar woont Frenkie de Jong?

De voetballer die momenteel bij FC Barcelona speelt, heeft meerdere huizen. Volgens bekendeburen.nl heeft hij zeker twee huizen in Nederland. Eén woning kocht hij in zijn geboorteplaats Arkel. De 2-onder-1 kap woning is verkocht voor 490.000 euro. Naast dit huis – bezit hij nog – een prachtig appartement in Amsterdam. Het prachtige appartement in Amsterdam Zuid verhuurd hij momenteel. 

Wie zijn de kinderen van Frenkie de Jong?

Frenkie de Jong heeft op dit moment nog geen kinderen.

Wat verdient  Frenkie de Jong?

Volgens footballtranfers.com verdient Frenkie de Jong een basissalaris van 18 miljoen euro. Dit is een bruto bedrag. Daarnaast, ontvangt hij elk jaar nog een loyaliteitsbonus van enkele miljoenen euro’s. Hoeveel geld hij al ontvangen heeft, is niet bekend. Wel, weten we dat hij nog veel geld krijgt van de club uit Barcelona. 

Wat verdient  Frenkie de Jong
©Instagram @frenkiedejong

Wat is het vermogen van Frenkie de Jong?

De Nederlandse voetballer Frenkie de Jong heeft een geschat vermogen van 35 miljoen euro. We verwachten dat dit de komende jaren nog gaat groeien. De middenvelder van FC Barcelona krijgt namelijk nog veel geld van zijn club.

Hoeveel wedstrijden speelde Frenkie de Jong bij Ajax
©Instagram @frenkiedejong

Hoeveel wedstrijden speelde Frenkie de Jong bij Ajax

In totaal speelde hij 135 wedstrijden voor Ajax. Hiervan waren er 46 voor Jong Ajax en 89 voor het eerste elftal. In de 46 wedstrijden die hij voor Jong Ajax speelde, scoorde hij 8 doelpunten en gaf hij 11 assist. De vriend van Mikkey Kiemeney speelde toen nog als aanvallende middenvelder. Bij het grote Ajax kwam de Jong tot 89 wedstrijden, waarin hij 5 keer scoorde en 13 assist gaf.

Foto’s ©Instagram @frenkiedejong