Spelersvrouw.nl

Alles over Virgil van Dijk, carrière, vriendin en dochters

Alles over Virgil van Dijk, carrière, vriendin en dochters

Virgil van Dijk is de aanvoerder van ons Oranje, en één van de sterspelers van zijn club; Liverpool. Hij heeft al jaren een relatie met Rike Nooitgedagt. Hij heeft samen met zijn prachtige vriendin twee dochters genaamd Jadi en Nila. Het stel woont al jaren in Liverpool. 

Waar begon Virgil van Dijk zijn carrière
© Instagram @virgilvandijk

Inhoudsopgave

Waar begon Virgil van Dijk zijn carrière? 

De centrale verdediger begon zijn carrière in de jeugdopleiding van amateurclub WDS. De aanvoerder van Oranje maakte op 1 juli 2001 de overstap naar de jeugd van Willem II/RKC. Toen, waren deze opleidingen nog samen. 

Op 1 juli 2010 maakte hij de overstap naar Groningen. Na twee goede seizoenen maakte Virgil van Dijk de overstap naar het Schotse; Celtic. Hier speelde de Oranje-aanvoerder tot 1 september. Virgil, maakte de overstap naar de club van Ronald Koeman. Hier brak de vriend van Rike Nooitgedagt definitief door. 

Al snel maakte Virgil de overstap naar het grote Liverpool. De club betaalde 84,65 miljoen euro, hiermee was hij direct de duurste verdediger ooit. Een tijdje later werd Virgil van Dijk van de troon gestoten door Harry Maguire. De huidige aanvoerder van Manchester United werd gekocht voor 87 miljoen euro.

Rike Nooitgedagt is de vriendin van Virgil van Dijk
© Instagram @virgilvandijk

Wie is de vrouw van Virgil van Dijk?

Rike Nooitgedagt, is al jaren de vriendin van de huidige aanvoerder van Oranje. In september 2014 werd hun liefde bekroond met hun eerste kindje. Rike, zorgt op dit moment voor hun twee kinderen. Vroeger, werkte de knappe vriendin van Virgil van Dijk als salesmanager in de kledingbranche. 

Wie zijn de exen van Virgil van Dijk?

Virgil van Dijk, lijkt geen ‘echte’ ex-vriendinnen te hebben. Wel, heeft hij volgens story.nl een affaire gehad met Georgie Lyall. Volgens Story liepen de twee het huis van Virgil uit, in de tijd dat hij nog bij Celtic speelde. Op dat moment had Virgil al een relatie met Rike. Of dit echt zo is, is nooit helemaal duidelijk geworden. Het is in ieder geval geen grote schok geweest in ons medialandschap. 

Lees ook: Larissa Pereira vrouw van Roberto Firmino

Waar woont Virgil van Dijk
© Instagram @virgilvandijk

Waar woont Virgil van Dijk?

De aanvoerder van Oranje heeft meerdere huizen. Dat kan hij gemakkelijk door zijn monster salaris bij de club uit Engeland. Hij kocht in de hoofdstad van Nederland een grachtenpand van 2 miljoen euro. Dit betaalde hij met eigen centen.

Lees ook: Rebecca Burnett de vrouw van Jordan Henderson

Virgil van Dijk salaris

Virgil van Dijk verdient bij Liverpool zo’n £11.444.000 per jaar. Dat is bijna 13 miljoen euro. Met zo’n salaris is het niet gek dat hij meerdere huizen heeft. Het gaat sportief en financieel voor de wind bij de familie van Dijk.

Lees ook: Dit is de vriendin van Liverpool-speler Cody Gakpo

Virgil van Dijk dochters

De centrale verdediger van Liverpool – heeft samen met zijn vriendin Rike Nooitgedagt – 2 dochters. Nila van DIjk en Jadi van Dijk zijn hun dochters. Nila, werd in 2014 geboren, en is hun oudste dochter. Jadi, werd in 2015 geboren.

Lees ook: Noa Lang wordt vader en dit is de moeder van het kind

Virgil van Dijk vermogen

Wat is het vermogen van Virgil van Dijk?

Op dit moment heeft Virgil een geschat vermogen van 40 miljoen euro. Met een salaris van bijna 13 miljoen euro, kan hij de komende jaren zijn vermogen zien groeien.

Hoeveel wedstrijden speelde bij Southampton?

Hij speelde 80 wedstrijden voor Southampton. Hierin scoorde van Dijk 7 doelpunten. De Nederlander speelde hier vanaf 2 september 2015 tot en met 31 december 2017. Op 1 januari 2019 maakte van Dijk namelijk zijn droomtransfer naar Liverpool. Bij zijn huidige club speelt hij samen met Mohamed Salah, Roberto Firmino en Trent Alexander-Arnold.

Foto: ©Instagram @virgilvandijk