Spelersvrouw.nl

Hannah Atkins is de vriendin van Trent Alexander-Arnold

Hannah Atkins is de vriendin van Trent Alexander-Arnold (1)

Hannah Atkins is de knappe vriendin van Liverpool-verdediger Trent Alexander-Arnold. Ondanks dat hij constant in de spotlights staat, houdt zij hier helemaal niet van. Wel, zijn er online verschillende foto’s van het stel te vinden.

Ze hebben hun relatie lange tijd geheim weten te houden. In 2021 werden ze meerdere keren gefotografeerd tijdens een wandeling. Na de wandeling, heeft het stel gegeten in een restaurant. Ook dit is gefotografeerd.

Inhoudsopgave

Alles over Hannah Atkins

Over het privé-leven van Hannah Atkins is weinig bekend. Wel, weten we dat ze geboren is in Engeland. Opmerkelijk: de naam van haar vader, moeder, zussen en broers zijn niet bekend. Ook weten we niet waar ze is geboren.

Op dit moment volg ze een opleiding aan de universiteit. Ze woont samen met haar vriend en deelt online veel informatie over reizen. 

De carrière van Trent Alexander-Arnold

Hij is een speler uit de eigen jeugd van Liverpool. Hier speelde al sinds 2004. Toen die tijd was hij nog maar 6 jaar. De rechtsback van Liverpool maakte zijn debuut op 18-jarige leeftijd voor de Engels topclub. In de afgelopen jaren is hij een vaste waarde geboren.

In het seizoen 2018/2019 won hij zijn eerste grote prijs; de Champions League. Ook werd hij in het seizoen 2019/2022 landskampioen met Liverpool. De Engelse topclub was 30 jaar geen kampioen geworden.

Goals, assists en wedstrijden voor Liverpool

Hij kwam tot nu toe 206 keer uit voor Liverpool, in deze wedstrijden scoorde hij 11 goals en gaf hij 45 assist. Trent, lijkt helemaal op zijn plek te zijn bij Liverpool. Het is natuurlijk ook een kind van de club. Hij speelde hier al op 6-jarige leeftijd.

Op dit moment speelt Alexander-Arnold samen met onder andere: Mohamed Salah, Roberto Firmino, Virgil van Dijk, Thiago Alcántara, Ibrahima Konaté en Alisson Becker.

De interlandcarrière  van Trent Alexander-Arnold

De rechtsback van Liverpool maakte zijn debuut op 7 juni 2018. Bij Engeland staat hij niet altijd in de basis, terwijl hij bij Liverpool wel een vaste basisplaats heeft. Liverpool-trainer Jürgen Klopp sprak hier mindere keren zijn ongenoegen over uit. Tot nu toe heeft Trent 17-wedstrijden gespeeld voor Engeland, waarin hij 1 keer scoorde.

Enkele profvoetballers waarmee hij samenspeelt bij de Engelse nationale ploeg: Harry Kane, Harry Maguire, Raheem Sterling, Kyle Walker en Jadon Sancho.

Trent Alexander-Arnold: vermogen en salaris 

In 2016 maakte hij zijn debuut voor Liverpool. Toen, verdiende hij ‘slechts’ 156.000 pond per jaar. Dat is nu wel anders. Zijn salaris is dit jaar verhoogd van 40.000 pond per week naar 180.000 pond per week. Op jaarlijkse basis verdient de rechtsback van Liverpool nu zo’n 9.360.000 pond.

Met een geschat vermogen van 30 miljoen euro, hoeft hij nooit meer te werken. Hij is geboren op 7 oktober 2022, zeer waarschijnlijk krijgt hij in de loop van de jaren meer vermogen, doordat zijn bezittingen meer waard worden en hij meer gaat verdienen.

Wil je Trent Alexander-Arnold op de voet volgen? Bekijk dan zijn Instagram-account.