Spelersvrouw.nl

Dayenne Huipen is de beeldschone vriendin van Justin Bijlow

Dayenne Huipen is de beeldschone vriendin van Justin Bijlow

Justin Bijlow is niet alleen succesvol onder de lat, de doelman scoort ook in de liefde. Was de goalie eerder samen met de knappe Eva Strijers, sinds 2021 heeft hij een relatie met de al net zo beeldschone Dayenne Huipen.

Dat vindt niet alleen Bijlow, maar die mening is ook mannenblad FHM toegedaan. Ze werd in 2021 namelijk verkozen tot WAG van het Jaar. Eerder was die titel voor Nathalie den Dekker en Mikky Kiemeney.

Inhoudsopgave

Dayenne Huipen is succesvol model

Maar wie is nu eigenlijk Dayenne Huipen? De brunette studeert Styling en Vormgeving aan Artemis Academie in Amsterdam en combineert dat met een carrière als model. In haar knappe verschijning zit ook Indisch bloed. Volgens FHM woont (of woonde) Dayenne in Heemskerk. In haar vrije tijd gaat ze graag naar festivals, is ze bezig met mode, films en fotografie. Ze is vaak in de gym te vinden en dat is te zien! Ze heeft bruine ogen, bruin haar en een mooi figuur. Op haar Instagram durft ze ook uitdagende bikinifoto’s te delen.

Relatie

Het is niet helemaal duidelijk hoe Justin Bijlow en zijn vriendin Dayenne Huipen elkaar hebben leren kennen en sinds wanneer zij een relatie hebben.

Bijlow zit sowieso in een goede flow. Naast de knappe vriendin die hij aan de haak sloeg, gaat zijn carrière ook als een speer. Na jaren van blessureleed is de doelman al een tijd volledig fit en dat komt ook zijn prestaties ten goede. Door zijn sterke spel bij Feyenoord werd hij ook eerste doelman van het Nederland Elftal.

Salaris Justin Bijlow

Ondertussen besloot Feyenoord zijn contract open te breken en op te waarderen. De financiële ruimte die vrijkwam door het vertrek van Steven Berghuis werd deels gebruikt om Bijlow een mooi salaris te kunnen aanbieden. Het zal zijn vermogen ondanks zijn jonge leeftijd ook geen windeieren leggen. Bijlow vertelde dat Ajax in het verleden nog heeft geprobeerd hem weg te lokken bij Feyenoord, maar daar haalde de sluitpost zijn neus voor op als echte Feyenoorder. Hij speelt bij Feyenoord samen met onder andere: Orkun Kokcü, Alireza Jahanbakhsh en Quinten Timber.

Daarmee lijkt het ook goed denkbaar dat Bijlow een mooie toekomst bij een Europese topclub tegemoet gaat en datzelfde geldt wellicht wel voor een internationale modellencarrière voor Dayenne Huipen.