Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Ramiz Zerrouki?

Wie is de vriendin van Ramiz Zerrouki

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 januari 2023

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Ramiz Zerrouki, is een aanvallende middenvelder die al enkele jaren bij FC Twente speelt. Hiervoor speelde hij in de jeugdopleiding van Ajax. De middenvelder met de Algerijnse nationaliteit is geboren op 26 mei 1998 in Amsterdam.

De afgelopen seizoenen deed Ramiz het erg goed, hij staat in de belangstelling van verschillende grote clubs. Ondanks dat het goed gaat met zijn carrière, gaat het minder met zijn liefdesleven. Hij heeft op dit moment geen relatie, althans, dat is niet bekend bij het grote publiek.

De middenvelder van Twente wil zijn privéleven het liefst buiten de spotlights houden, vandaar dat hier weinig over bekend is.

De carrière van Ramiz Zerrouki
© Instagram

Inhoudsopgave

De carrière van Ramiz Zerrouki

Ramiz Zerrouki, is een profvoetballer die jarenlang in de jeugdopleiding van Ajax Amsterdam heeft gespeeld. Hij werd geboren in Amsterdam. Op 1 juli 2015 maakte hij de overstap naar Twente. Vanaf 1 juli 2020 speelt hij in het eerste van het team uit Enschede. Hij is hier met afstand de beste speler, en staat in de belangstelling van verschillende topclubs. Ramiz Zerrouki, speelt onder meer samen met Michel Vlap, Joshua Brenet en Václav Černý.

Zijn salaris
© Instagram

Zijn salaris

Volgens verschillende bronnen zal Ramiz Zerrouki niet meer dan een ton per jaar verdienen. Als hij de overstap had gemaakt naar Feyenoord, kon hij minimaal 400.000 euro gaan verdienen, aldus voetbalnieuws.nl. Zerrouki, is een erg talentvolle aanvallende middenvelder waar we de komende jaren nog veel van gaan zien.

Foto © Instagram