Spelersvrouw.nl

Rike Nooitgedagt, vriendin van Virgil van Dijk

Rike Nooitgedagt vriendin Virgil van Dijk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 oktober 2015

Laatst Geüpdatet: 7 februari 2023

Rike Nooitgedagt is de vriendin van Virgil van Dijk. De twee kregen in 2014 hun eerste kindje: een dochter. Inmiddels mag de vriendin van Virgil van Dijk zich zelfs de dame van een international noemen. In oktober 2015 maakte hij tenslotte zijn debuut in Oranje en inmiddels verdiende hij een transfer naar Liverpool.

Inhoudsopgave

Rike Nooitgedagt vriendin Virgil van Dijk

Rike Nooitgedagt is de vriendin van Virgil van Dijk en de moeder van zijn dochter Nila. De geboorte had nog heel wat voeten in de aarde, want juist in september 2014 was Rike uitgerekend en kreeg Van Dijk eindelijk de invitatie voor het Nederlands Elftal waar hij zo naar verlangde. De verdediger wilde de bevalling voor geen goud missen en regelde dat zijn vriendin eerder ingeleid kon worden en hij alsnog naar Oranje kon. Spelen deed hij pijnlijk genoeg echter toen nog niet.

De blondine is tegenwoordig vooral ‘voetbalvrouw’ en moeder. In het verleden werkte Rike Nooitgedagt als sales manager. Ze verkocht verschillende merken kleding aan modewinkels in Nederland. Toen Van Dijk de overstap maakte van FC Groningen naar Celtic, moest ze haar baan opgeven. “Het was een drukke baan, hard werken, maar ik vond het erg leuk”, vertelde ze aan Daily Record.

Rike Nooitgedagt naar Glasgow

De Schotse krant tekende bovendien op dat Rike het erg naar haar zin heeft gehad in Glasgow, waar Van Dijk toentertijd speelde voor Celtic: “Toen ik nog in Nederland was, hoorde ik wel over de Celtic-familie. Maar nu ik hier woon, weet ik pas wat men bedoelt. Onlangs hadden we een avond voor koppels van Celtic en daar heb ik erg van genoten. Mensen zijn erg aardig en ik voel me zeer welkom in Glasgow.”

“Celtic is een erg goede club, de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. De meeste mensen die ik tegenkom begrijpen hoe het is om in een ander land te wonen en helpen me.” Het lijkt echter de vraag hoe lang Virgil van Dijk en zijn vriendin Rike Nooitgedagt nog in de Schotse hoofdstad blijven. Al geruime tijd sluimert er Engelse belangstelling voor de stoere mandekker uit Breda. Bij Celtic heeft de verdediger, die zijn carrière opvallend genoeg bij Willem II begon, een contract tot 2017. Met Celtic won hij al tweemaal het landskampioenschap.

Op sociale media waren Rike Nooitgedagt en Virgil van Dijk in het verleden vrij open, maar onlangs hebben ze hun privéleven flink afgeschermd, vermoedelijk vanwege de Britse boulevardpers. Als speler van Liverpool staat Van Dijk tenslotte veel in de belangstelling.