Spelersvrouw.nl

Larissa Pereira vrouw van Roberto Firmino

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 september 2019

Laatst Geüpdatet: 17 december 2022

Larissa Pereira is de vrouw van Roberto Firmino, een Braziliaanse speler van voetbalclub Liverpool FC. Niet alleen de spits zelf, maar ook zijn geliefde is erg populair in de Engelse (sociale) media. Larissa is al sinds 2014 de vriendin van Firmino, drie jaar later stapten ze in het huwelijksbootje.

Inhoudsopgave

Larissa Pereira vrouw Roberto Firmino

Larissa Pereira en Roberto Firmino leerden elkaar in 2014 kennen en kregen sindsdien drie dochters, genaamd Valentina, Bella en Liz. In 2017 bezegelden Larissa en Roberto de liefde met het huwelijk. De bruiloft vond plaats in geboorteland Brazilië.

Op de Instagram-pagina van Larissa zien we de ene na de andere oogverblindende bikinifoto. Ze heeft een behoorlijk slank en afgetraind lichaam, en is niet bang om dat middels het internet te tonen.

Veel bikinifoto’s van vriendin Larissa Pereira

Het gros van die foto’s wordt gemaakt op een strand in een exotisch land. Roberto Firmino neemt zijn vrouw Larissa Pereira namelijk maar al te graag mee op vakantie.

Verder houdt Larissa, zoals de meeste spelersvrouwen, erg van mode en dure kledingmerken. Ze oogt als een classy lady, schreef boulevardkrant The Sun al eens.

Roberto zal dan ook erg blij met haar zijn. En dat is wederzijds, want Larissa schreef al eens onder een Valentijnsdag-foto op Instagram: “Ik weet dat ik vaker zou moeten zeggen hoeveel ik van je hou. Meer dan van wie of wat dan ook!”

Roberto Firmino Braziliaanse speler Liverpool FC

Roberto Firmino is in 1997 geboren in Maceió, in Brazilië. In 2011 maakte hij de overstap naar Europa, door bij TSG Hoffenheim in Duitsland te tekenen. Het bleek een gouden zet, want in vier jaar tijd groeide hij uit tot één van de beste spitsen van het moment en verdiende hij een megatransfer naar Liverpool FC, dat zo’n 41 miljoen euro betaalde. De vrouw van Roberto Firmino is goed bevriend met Rebeca Tavares, de vrouw van Fabinho, Natalia Loewe, de vrouw van Alisson Becker en met Júlia Vigas, de vrouw van Thiago Alcántara.

Roberto kende vrouw Larissa Pereira op dat moment pas een jaar, maar de verhuizing naar Engeland weerhield hen er niet van om een relatie op te bouwen. In Liverpool werd de lovestory met succes doorgezet, en dus bekroond met twee dochters en een huwelijk. Wat een mooi koppel!

Larissa op de voet volgen? Volg haar dan op haar Instagram-account.