Spelersvrouw.nl

Melanie Wapenaar de vriendin van Tom Beugelsdijk

Melanie Wapenaar is de vriendin van Tom Beugelsdijk, de populaire voetballer van ADO Den Haag. Melanie is na Lisa Bakker de tweede ‘serieuze’ relatie van de cultheld. In de zomer van 2019 maakte het stel bekend dat er een kind verwacht wordt. Melanie is namelijk zwanger van vriend Tom Beugelsdijk. “Baby Beugie on the way”, was de begeleidende tekst.

Inhoudsopgave

Melanie Wapenaar vriendin Tom Beugelsdijk

Melanie Wapenaar en Tom Beugelsdijk hebben sinds februari 2018 een relatie. Op dat moment werkte de knappe blondine bij de club van Tom, ADO Den Haag, als operationeel manager.

Eerder was Melanie al planner en partymanager bij Cum Laude Events, en na haar vertrek bij ADO werd ze rayonmanager namens CSU Cleaning Services in Den Haag.

© Instagram

Lisa Bakker ex-vriendin Tom Beugelsdijk

Voordat Tom Beugelsdijk de liefde vond bij vriendin Melanie Wapenaar had hij al een relatie met Lisa Bakker. Lisa werkte als zorgverlener bij Florence. Ze zette zich bovendien in voor de kindertelefoon als vrijwilliger en als begeleider in de gehandicaptenzorg.

Het is dus duidelijk dat Lisa het hart op de goede en sociale plaats heeft zitten, maar voor Tom Beugelsdijk is er inmiddels geen plek meer in dat hart. Op romantisch gebied, althans.

Tom Beugelsdijk voetballer ADO Den Haag

Tom Beugelsdijk doorliep de gehele jeugdopleiding bij zijn grote liefde ADO. Hij werd sindsdien al eens verhuurd aan FC Dordrecht en in 2014 zelfs verkocht aan het Duitse FSV Frankfurt, maar een jaar later keerde de schepper van de befaamde Rustaagh-uitspraak al weer terug bij ADO, dat hij net als de stad Den Haag te erg miste.

En nu hij een relatie heeft met vriendin Melanie Wapenaar, met wie hij dolgelukkig is, zal Beugelsdijk al helemaal niet meer weg te slaan zijn uit de Hofstad!