Spelersvrouw.nl

Rebecca Cooke vriendin van Phil Foden

Rebecca Cooke is de vriendin van Phil Foden, een Engels wonderkind van voetbalclub Manchester City. De twee zijn elkaar jeugdliefdes en hebben zelfs al een kindje samen.

Inhoudsopgave

Rebecca Cooke vriendin Phil Foden

In februari 2019 kwam het nieuws naar buiten dat Rebecca Cooke zwanger was geworden van vriend Phil Foden. Beiden waren toen pas 18 jaar jong, maar stapelverliefd en dus alleen maar erg blij met het heugelijke nieuws. Inmiddels is zoon Ronnie gezond geboren.

© Instagram

Phil Foden al vroeg vader met vriendin Rebecca Cooke

Sinds het nieuws van haar zwangerschap heeft Rebecca Cooke haar sociale media-kanalen verwijderd, omdat ze liever niet in de spotlights komt en de aandacht naar haar geliefde laat gaan. Veel weten we over haar dus niet.

Phil Foden groot talent Manchester City

Foden was er overigens ook betreft voetbal al erg vroeg bij. Zo debuteerde hij op zijn zeventiende in de hoofdmacht van Manchester City, waar trainer Josep Guardiola meermaals benadrukte dat hij erg gecharmeerd is van de technisch begaafde middenvelder.

Bij Manchester City ligt Foden nog meerdere jaren vast, en met zijn huidige contract verdient hij bijna twee miljoen euro per jaar.

Het ligt dus in de lijn der verwachtingen dat hij en vriendin Rebecca Cooke, samen met zoontje Ronnie natuurlijk, voorlopig nog niet weg te slaan zijn uit de industriestad.