Spelersvrouw.nl

Fern Hawkins vrouw van Harry Maguire

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 juni 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Fern Hawkins is de vrouw van Harry Maguire, verdediger van Manchester United en het Engelse nationale voetbalelftal. Fern was liefst zeven jaar de vriendin van Harry Maguire voor het jawoord werd gegeven.

Inhoudsopgave

Fern Hawkins vrouw Harry Maguire

Fern Hawkins en Harry Maguire zijn in juni 2018 getrouwd, nadat de voetballer zijn liefje ten huwelijk had gevraagd in Parijs. Ze kenden elkaar toen al een jaar of zeven: de tortelduifjes kunnen dus met recht ware jeugdliefdes van elkaar genoemd worden. Fern heeft haar bachelors degree in Science en Fysiotherapie en studeerde in 2017 af. Het lichaam van manlief Harry is dus in goede handen bij haar.

De twee kregen in april 2019 hun eerste kindje: dochter Lillie Saint Maguire. Daarmee is Fern, wellicht niet geheel toevallig, exact negen maanden na de door Engeland gewonnen strafschoppenserie tegen Colombia op het WK 2018, bevallen. Verder hebben Fern en Harry samen een schattig klein hondje genaamd Simba.

© Instagram

Harry Maguire oud-speler Leicester City en Engeland

Harry Maguire is niet gelijk de bekendste naam uit de selectie van Engeland, maar op het al eerder genoemde WK 2018 was hij plots één van de belangrijkste spelers uit de stuntploeg van Gareth Southgate. De fysiek ijzersterke mandekker was een ware rots in de branding waarop de Three Lions konden vertrouwen.

Verhuizing lonkt voor Maguire en zijn vrouw Fern Hawkins

Er ontstond dan ook veel interesse van topclubs, maar Maguire koos, toch enigszins verrassend, voor een langer verblijf bij Premier League-middenmoter Leicester City. De kans is aanwezig dat hij spoedig alsnog een stap hogerop gaat maken.

De kans is erg groot dat Fern dan onvoorwaardelijk met Harry meereist, want in de afgelopen jaren bewees Fern haar ‘taak’ als voetbalvrouw erg serieus te nemen. Met name rond wedstrijden van de Engelse nationale ploeg is ze altijd fanatiek op de tribune terug te vinden, gehuld in een Engeland-shirt met de naam Maguire achterop. Ware liefde!