Spelersvrouw.nl

Noa Lang wordt vader en dit is de moeder van het kind

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 december 2022

Laatst Geüpdatet: 30 september 2023

Noa Lang heeft al enkele jaren een relatie met Blossum de Weerd. Blossum de Weerd is de vriendin van Noa Lang. Zij deelde op haar TikTok-account dat het stel in verwachting is van hun eerste kind. Het wordt een jongen, dat maakte ze ook bekend op haar account. We verwachten dan hun eerste zoon nog voor 2023 geboren wordt. In ons eerder geschreven berichten vertellen we je meer over de vriendin van Noa Lang.

Inhoudsopgave

Alles over Blossum de Weerd

Blossum de Weerd en Noa Lang deelde eerst regelmatig foto’s van hunzelf. De liefde spatte er werkelijk vanaf. Blossum de Weerd wil minder in de spotlights staan, vandaar dat ze al hun foto’s verwijderd hebben. Wel, is bekend dat het stel al enkele jaren een relatie heeft. Ze hadden namelijk al toen Noa nog bij Ajax speelde. Blossum verwacht voor 2023 voor het eerst moeder te worden.

Alles over Noa Lang

Noa Lang werd geboren op 17 juni 1999 in Capelle aan de IJssel. De aanvaller maakte de overstap naar Club Brugge, hij speelt op dit moment bij PSV. Aanvaller Noa Lang komt uit een voetbalfamilie.

Zo is hij de neef van oud-PSV’er Jeffrey Bruma. Ook is hij familie van Marciano Bruma, die voor een aantal clubs in de Eredivisie speelde. De Nederlandse aanvaller heeft ook een Surinaams paspoort, hij mocht dus ook voor dat land uitkomen.

De carrière van Noa Lang

Noa Lang begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Feyenoord. Hij maakte op 14-jarige leeftijd de overstap naar de jeugd van Ajax. In 2019 kwam hij voor het eerst uit voor de club uit Amsterdam.

Op 18 januari 2020 werd de vriend van Blussum de Weerd verhuurd aan FC Twente. Hij kwam ‘slechts’ 7 keer in actie voor de club, hierin scoorde hij maar 1 goal. Vanaf 4 mei 2020 tot 5 oktober 2020 speelde hij voor Ajax. Dušan Tadić, Daley Blind, Edson Álvarez en Lisandro Martinez waren toen ploeggenoten van hem.

Opmerkelijk; voor Ajax 1 speelde hij ‘slechts’ 14 wedstrijden, wel wist de aanvaller 4 keer te scoren en gaf hij 1 assist. Omdat de vriend van Blussum van de Weerd bij Ajax op een zijspoor raakte, werd hij verhuurd aan het Belgische Club Brugge.

Hier was die direct belangrijk. Op 30 juni 2021 kwam hij terug naar Ajax, één dag later nam Club Brugge de vleugelaanvaller definitief over. Club Brugge, betaalde 6 miljoen euro.

Hij heeft het uitstekend gedaan bij zijn oude club Club Brugge. Op 8 juni 2023 maakte hij de overstap naar PSV. De club uit Eindhoven betaalde 12,5 miljoen euro voor de Nederlandse aanvaller.

De interlandcarrière van Noa Lang

Noa kwam tot nu toe 5 keer uit voor Oranje. Zijn debuut maakte hij op 8 oktober 2021. De aanvaller maakte zijn debuut onder bondscoach Louis van Gaal. Nederland, speelde toen een WK kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Guus Til, ging in de 62e minuut naar de kant, Noa Lang mocht er in, en maakte zijn debuut. Ondanks maakte ook Xaxi Simons zijn debuut voor Oranje. De wedstrijd werd uiteindelijk met 0-1 gewonnen door een goal van Davy Klaassen.

Het liefdesleven van Noa Lang op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!