Spelersvrouw.nl

Wauw! Dit is de vriendin van Liverpool-speler Cody Gakpo

Wauw! Dit is de vriendin van Liverpool-speler Cody Gakpo

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo. Het stel kreeg in 2020 een relatie. Hun eerste foto deelde ze rond de kerstdagen van dat jaar. De vriendin van Cody Gakpo studeerde toen nog ‘Management’ aan een hogeschool. Noa van der Bij werkt op dit moment als junior booker bij ‘Cachet Models’, het modellenbureau is wereldwijd actief en heeft een prachtig kantoor op Strijp-S in Eindhoven.

Noa van der Bij vriendin Gakpo
@codymathesgakpo

Inhoudsopgave

Cody Gakpo en Noa van der Bij gaan in Liverpool wonen

Op 1 januari 2023 vertrekt Cody definitief naar Liverpool. De transfersom is nog niet helemaal bekend. Het zou gaan om een bedrag tussen de 42 miljoen en 55 miljoen Hij gaat samen met de knappe blondine in Liverpool wonen.

Het stel is dringend op zoek naar hun eerste huis in het buitenland. Ondanks kocht Gakpo een riante villa in Eindhoven. Hier betaalde hij 1,3 miljoen euro voor. Waarschijnlijk, houdt hij dit huis aan, en koopt de Nederlandse vleugelaanvaller een nieuw huis in Liverpool. De club uit Eindhoven deelde op social media dat Cody verkocht w

Jürgen Klopp, is nu zijn trainer bij de club uit Engeland. Hij speelt nu onder meer samen met Virgil van Dijk .

Noa van der Bij
© Instagram @noavdbij
Cody Gakpo vriendin
© Instagram @noavdbij
Vriendin van Gakpo
© Instagram @noavdbij

De voetbalvriendinnen van Noa van der Bij

De knappe vriendin van Gakpo reisde met een aantal ‘voetbalvriendinnen’ af naar het WK in Qatar. Dit alles is te zien op het Instagram-account van de knappe blondine.  Ze was daar onder meer met Ricarda de Roon, de vrouw van Marten de Roon, Jaimy Kenswiel, de vriendin van Denzel Dumfries, Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen en met Sem Smit, de nieuwe vriendin van Steven Bergwijn.

Foto: © Instagram