Spelersvrouw.nl

6 feitjes over Nadine Bamberger, vriendin Steven Berghuis

Nadine Bamberger, vriendin Steven Berghuis

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 18 juli 2023

Nadine Bamberger is al jaren de vriendin van Steven Berghuis. Ze leerde elkaar kennen toen Steven nog bij AZ voetbalde. Inmiddels is het stel de trotse ouders van twee dochters; Joy en Lizzy. Naast moeder is Nadine Bamberger ook een miljardairsdochter, haar vader is de steenrijke vastgoedmagnaat Lesley Bamberger.

Inhoudsopgave

Wie is Nadine Bamberger?

Nadine Bamberger is de dochter van Lesley Bamberger, ze is geboren in 1992 en opgegroeid in Amsterdam. Ze werd bekend doordat ze een relatie heeft met Steven Berghuis. Omdat er weinig over haar bekend is, gaan veel mensen op onderzoek uit.  De 1.70 meter lange Nadine heeft een aantal ‘voetbalvriendinnen’. Zo is ze bevriend met Mikky Kiemeney, Blossom Blue en AnneKee Molenaar.  

Tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal spreekt ze regelmatig de andere spelersvrouwen achter de voetballers van het Nederlands elftal.

Vriendin van Steven Berghuis
© Instagram

Vriendin van Steven Berghuis

Nadine Bamberger is sinds 2015 de vriendin van Steven Berghuis. Ze leerden elkaar kennen bij voetbalclub AZ. Nadat ze een paar dagen met elkaar gingen stappen, werd het ware liefde. Toen het stel pas net verkering had, deed Nadine mee aan de marathon van New York om geld op te halen voor het goede doel.

Steven Berghuis heeft samen met zijn vriendin in heel wat Europese steden gewoond. Hij maakte op 27 juli 2015 een transfer naar Watford. Nadine is toen met haar vriend mee verhuisd naar Engeland. Erg lang hebben ze er niet gewoond. Op 1 augustus 2016 werd hij verhuurd aan Feyenoord.

De Rotterdamse club kocht Steven op 31 juli 2017 terug. Ze betaalde 6,5 miljoen euro. Toen Steven de veelbesproken transfer naar Ajax maakte, verhuisde ze naar Amstelveen. Daar wonen ze nu in een reusachtige villa die ze kochten voor 4,5 miljoen euro van oud-bondscoach Henk ten Cate.

Nadine en Berghuis hebben samen een dochters

De knappe vriendin van Steven Berghuis heeft samen met de voetballer twee dochters: Joy en Lizzy.  Hun oudste dochter Joy werd geboren op 21 februari 2019 in Rotterdam, toen speelde Steven nog bij Feyenoord. Hun jongste dochter Lizzy werd begin december 2021 geboren.

Omdat de kinderen nog klein zijn, en Steven vaak weg is, lijkt Nadine voor de kinderen te zorgen en niet te werken. Helemaal zeker weten we het niet, er is namelijk niks bekend over haar carrière of opleidingsniveau.

Ze zit samen met haar dochters regelmatig op de tribune bij Ajax, en dat gunnen we haar van harte.

Miljardairsdochter 

Nadine Bamberger komt niet uit een doorsnee gezin. Haar vader is Lesley Bamberger, de grootste pandjesbaas van Amsterdam. Hij heeft een vermogen van 1,8 miljard euro en behoort daarmee tot de rijkste 10 Nederlanders.

Wellicht dat dat de reden is dat Nadine niet hoeft te werken? Voor het geld hoeft ze het niet te doen. Ook Steven verdient geen misselijk salaris, alleen bij Ajax verdient hij al 4 miljoen euro per jaar.

Mocht Nadine in de toekomst een winkel willen openen, dan kan dat vast en zeker in de ‘Kalverstraat’. Haar vader heeft daar de meeste panden in eigendom.

De villa van Steven Berghuis (1)
© Bekende Buren

Nadine en Steven wonen in Amstelveen

Steven en Nadine wonen in een gigantische witte villa in Amstelveen. De villa heeft de nodige duiten gekost, ze betaalden er namelijk 4,5 miljoen euro voor.

Steven en Nadine sloten een hypotheek af van 2,5 miljoen euro. De overige 2 miljoen betaalde ze met eigen geld.

Ze is erg op zichzelf 

Dat Nadine Bamberger erg op zichzelf is, en niet graag in de belangstelling staat, is wel duidelijk.  Zo weten we niet wat voor werk ze doet, wat ze gestudeerd heeft en wie haar moeder is.

Ook heeft ze haar Instagram-account op ‘privé’ staan. Hierdoor kunnen we geen inkijkje krijgen in het leven van de 30-jarige Nadine.

Zijn Nadine en Steven getrouwd?

Nee, Nadine en Steven zijn niet getrouwd.

Hoeveel kinderen hebben Steven en Nadine?

Het stel heeft samen twee dochters: Joy en Lizzy.

Waar hebben Steven en Nadine gewoond?

Steven en Nadine woonden al samen in Watford, Rotterdam en Amstelveen. In de laatstgenoemde stad wonen ze nog steeds.

Hoe komt de vader van Nadine Bamberger aan zijn vermogen?

Lesley Bamberger nam zijn bedrijf ‘Kroonenberg Groep B.V.’ over van zijn vader. Het bedrijf bezit veel panden in Nederland. De totale waarde van deze panden is 3,2 miljard euro.

Het bedrijf heeft een schuld van 1,2 miljard euro. De rest van het geld is eigen vermogen. Ze verhuren meerdere winkelpanden in het centrum van Amsterdam.
Ook kocht de vader van Nadine Bamberger ondanks een prachtig pand in Amsterdam Oud-Zuid voor 8,1 miljoen euro.