Spelersvrouw.nl

Katarina Smolkova ex-vrouw van Peter Sagan

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 juli 2019

Laatst Geüpdatet: 6 januari 2023

Katarina Smolkova is de ex van Peter Sagan, de alleskunner die wereldtitels en groene truien in de Tour de France verzamelt alsof het voetbalplaatjes zijn.

Inhoudsopgave

Katarina Smolkova ex-vrouw Peter Sagen

Katarina Smolkova trouwde in 2015 nog met haar vriend Peter Sagan, maar het huwelijk duurde uiteindelijk slechts een kleine drie jaar. Destijds schreef wielrenner Peter op Facebook: “We koesteren geen wraak, maar gaan gewoon onze eigen weg met wederzijds respect.”

“Na een lange en weldoordachte discussie kwamen Kate en ik tot de conclusie dat we beter uit elkaar gaan. We voelen aan dat we onze levens moeten verderzetten als goede vrienden en we zijn er beiden mee akkoord dat dit de juiste beslissing is”, aldus Peter, die met Katarina in 2017 nog een zoontje genaamd Marlon kreeg.

Katarina Smolkova en Peter Sagen hebben een zoon

“Kate is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest, steunde mij al die jaren in mijn professionele carrière en is een geweldige moeder”, besluit Peter zijn uitleg over de scheiding met zijn vrouw Katarina Smolkova.

Gelukkig was Katarina Smolkova altijd al meer dan een ‘spelersvrouw’. Ze verdient haar centen namelijk als marketingcoördinatrice nadat ze haar Masterdiploma behaalde in financiën. In haar vrije tijd bestijgt

Peter Sagan ex-wielrenner BORA-hansgrohe

Peter Sagan is geboren in Zilina en groeide uit tot drievoudig wereldkampioen in het wielrennen. De ex van Katarina luistert naar de bijnamen De Hulk en De Tourminator en won naast drie WK’s ook nog de Ronde van Vlaanderen (2016), Parijs-Roubaix (2018) en driemaal Gent-Wevelgem (2013, 2016 en 2018).

Er werd door de media gesuggereerd dat hij door zijn huwelijksbreuk met Katarina ook minder was gaan fietsen, maar Sagan blijft vastbesloten om die speculatie naar het rijk der fabelen te wielrennen. Een nieuwe vlam vond hij nog niet, maar aan zijn fiets lijkt hij voorlopig wel weer even genoeg te hebben!

Sagan tegenwoordig bij Team Total Energies

Sinds het rijseizoen van 2022 zit Peter bij team TotalEnergies. Hij heeft al