Spelersvrouw.nl

Lieke Martens en Benjamin van Leer zijn vriend en vriendin

Lieke Martens Benjamin van Leer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 14 januari 2023

Lieke Martens heeft een relatie met Benjamin van Leer. De voetbalster van FC Barcelona en Sparta-doelman zijn sinds een paar jaar verliefd op elkaar. Begin 2018 werd bekend dat Lieke Martens weer vrijgezel was, maar inmiddels heeft ze dus weer het geluk in de liefde gevonden.

Inhoudsopgave

Lieke Martens relatie met Benjamin van Leer

Lieke Martens is verliefd op Benjamin van Leer, maar het is niet precies duidelijk wanneer de vonk is overgeslagen. Martens en Van Leer zijn uiteraard allebei actief in het voetbalwereldje en uiteindelijk kwamen de twee via social media met elkaar in contact. Terwijl Van Leer bij Ajax herstellende was van een blessure en Martens voor FC Barcelona speelde groeide er iets moois tussen de twee Nederlanders. Het is duidelijk dat de relatie van Lieke Martens en Benjamin van Leer nog in een prille fase was, Inmiddels delen de twee veel foto’s samen op hun socials en lijkt het uitgebloeid te zijn naar een echte relatie.

Lieke Martens de vriend van Sparta-keeper Van Leer

Lieke Martens is kort vrijgezel geweest. Toen Martens in 2017 na het zo succesvol verlopen Europees kampioenschap in eigen land een transfer maakte naar FC Barcelona, vertrok ze met haar toenmalige vriend Kevin naar Catalonië. Uiteindelijk bleek in Barcelona dat Martens en haar vriend toch niet voor elkaar bestemd waren. Samenwonen is toch iets anders dan verkering hebben, liet haar moeder later weten. Ze voegde er aan toe tegenover Shownieuws dat Lieke en Kevin goed uit elkaar zijn gegaan. In maart 2018 werd bekend dat Lieke Martens weer vrijgezel was en niet veel later ontstond dus het contact met Benjamin van Leer.

Benjamin van Leer de vriend van Lieke Martens

Benjamin van Leer is lang vrijgezel geweest, voordat hij een relatie met Lieke Martens kreeg. De sluitpost legde de focus volledig op zijn sportieve carrière. Eerst in de jeugd bij PSV, daarna onder de lat bij Roda JC. Daar liet hij zien over geweldige kwaliteiten te beschikken en daarmee dwong hij een transfer naar Ajax af. De 26-jarige sluitpost uit Houten kwam in zijn debuutjaar voor Ajax echter nauwelijks aan spelen toe. Vanwege een slepende blessure moest hij vooral vanaf de tribune toekijken. Mogelijk gaf het Van Leer wel de kans om op zoek te gaan naar een vriendin en vond hij Lieke Martens.

Inmiddels heeft Benjamin Ajax verruild voor Sparta Rotterdam en is daar een vaste waarde. Naar verluid verdient hij bij de Rotterdammers zo’n 700.000 euro per jaar.

Lieke Martens vriendin Benjamin van Leer