Spelersvrouw.nl

Valery Revello vriendin van Sergio Pena

Valery Revello is de vriendin van Sergio Pena, speler van FC Emmen. Ze zijn al jarenlang gelukkig samen en kregen eind 2018 hun eerste kindje samen, vlak nadat ze ook al in het huwelijksbootje waren gestapt om hun liefde te bezegelen.

Inhoudsopgave

Valery Revello vriendin Sergio Pena

Valery Revello is een model van Spaanse afkomst. Ze wordt in de modellenwereld gezien als iemand met klasse én sex appeal tegelijkertijd, maar wat haar het meest typeert zijn haar ogen.

Valery heeft namelijk de aandoening heterochromie: de medische benaming voor het hebben van twee verschillende kleuren ogen. In Valery haar geval is één oog donkerbruin, maar de ander veel lichter. Een uniek detail dat volgens ongeschreven regels haar schoonheid nog verder versterkt.

Valery Revello Spaans model

Zoals gezegd zijn Sergio Pena en zijn vriendin ware jeugdliefdes van elkaar. De bekroningen ervan volgden zich eind 2018 in hoog tempo op, als Valery Revello haar ja-woord aan haar Peruviaanse vlam geeft, en al vrij snel daarna bevalt van hun eerste kindje.

Sergio Pena speler FC Emmen

Sergio Pena zag voor het eerst het levenslicht in 1995 in Lima, in Peru. In 2013 vertrok hij naar Granada in Spanje, waar hij vriendin Valery Revello leerde kennen.

Via periodes bij onder meer USM Porres en Tondela belandde Pena in de zomer van 2019 bij FC Emmen. De Peruviaans international groeide daar razend snel uit tot misschien wel de belangrijkste speler van de Eredivisionist.

Zijn vriendin Valery Revello reisde, samen met hun kleine, mee naar Drenthe, dus Pena heeft het helemaal voor elkaar in Emmen!