Spelersvrouw.nl

Sam van Royen vriend van Suzanne Schulting

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 8 november 2019

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

Sam van Royen is de vriend van Suzanne Schulting, een Nederlandse langebaanschaatsster en shorttrackster. Sam is dochter van romanschrijfster en voormalig columniste Helenen van Royen.

Inhoudsopgave

Sebastiaan Middelkoop ex-vriend Suzanne Schulting

Sebastiaan Middelkoop is in 1995 geboren in Aalsmeer. In 2008 liet hij jeugdliefde Roda ’23 achter zich voor het grote AFC uit Amsterdam, waar hij de opleiding doorliep en in 2015 debuteerde in de hoofdmacht.

Toch koos Sebastiaan Middelkoop er een jaar later voor om over te stappen naar Swift, maar twee jaar later keerde hij al weer terug bij AFC. In de zomer van 2019 liet hij AFC voor de tweede keer achter zich, na het kampioenschap in de Tweede Divisie te hebben gewonnen met de club, voor SV Hoofddorp.

Sebastiaan Middelkoop voetballer SV Hoofddorp

Niet alleen op het voetbalveld voelt de vriend van Suzanne Schulting zich als een vis in het water: ook op het ijs. In 2018 was hij bij het WK Inline Skating als projectmanager bij TIG Sports nog verantwoordelijk voor het baantoernooi.

Suzanne Schulting Nederlandse langebaanschaatsster en shorttrackster

Suzanne Schulting zag voor het eerst het levenslicht in 1997, in Groningen. Ze wordt getraind/gecoacht door Jeroen Otter en boekte haar grootste succes op de Olympische Winterspelen 2018, in Zuid Korea: in Pyeongchang pakte de knappe blondine een gouden medaille op de 1000 meter.

© Instagram

Jan Schulting vader van Suzanne Schulting

Niet alleen vanwege vriend Sebastiaan Middelkoop, maar ook via haar vader Jan Schulting komt Suzanne veel in aanraking met voetbal. Jan is namelijk oud-voetballer, en tegenwoordig voetbaltrainer.

Jan speelde onder meer in de jeugd van sc Heerenveen en was trainer van clubs als BV Veendam, Cambuur Leeuwarden en FC Omniworld. Ongetwijfeld zal Jan Schulting dan ook goed over de balsport kunnen kletsen met (aanstaand) schoonzoon Sebastiaan Middelkoop!