Spelersvrouw.nl

Niki Mitroglou vrouw van Kostas Mitroglou

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 augustus 2019

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

Niki Mitroglou is de vrouw van Kostas Mitroglou, een Griekse speler van voetbalclub PSV. Ze zijn getrouwd en hebben samen een zoontje.

Inhoudsopgave

Niki Mitroglou vrouw Kostas Mitroglou

Niki Mitroglou is bij vrijwel iedere wedstrijd van haar man Kostas Mitroglou aanwezig in het stadion, maar digitale sporen laat ze verder nauwelijks na. De blondine duikt enkel op op foto’s die Kostas zelf plaatst, meestal genomen op het voetbalveld of op de tribune.

Kostas en Niki leerden elkaar in 2007 kennen. Niet geheel toevallig, want Kostas groeide op in Duitsland, waar de Grieks-Duitse schoonheid Niki toen woonde. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk: ondanks het feit dat de spits de nodige landen en clubs versleet in zijn carrière, verhuisde Niki altijd mee.

Kostas Mitroglou spits PSV

In de zomer van 2019 tekende Kostas Mitroglou op huurbasis voor één jaar bij PSV. Hij kwam over van Galatasaray, dat hem een half jaar eerder nog op zijn beurt huurde van Olympique Marseille. In het Turkse Istanboel was Mitroglou echter overbodig geworden, en dus besloot Gala hem door te verhuren aan PSV.

Eerder speelde hij ook al voor onder andere SL Benfica, Fulham FC en Olympiakos. “Ik weet inmiddels hoe het werkt. Mijn carrière is een avontuur en deze keuze voor PSV is een mooie stap. Ik kijk er naar uit om in Nederland om de prijzen te spelen”, zei Mitroglou bij zijn presentatie.

Voor hem en zijn vrouw Niki Mitroglou is Eindhoven dus de volgende (tijdelijke) bestemming.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mykonos 👍🌊

Een bericht gedeeld door Kostas Mitroglou (@kostas_mitrogloufc) op