Spelersvrouw.nl

Esmeralda Singerling vriendin van Gustavo Hamer

Esmeralda Singerling is de vriendin van Gustavo Hamer, oud-speler van PEC Zwolle. De blondine is in januari 2020 uitgerekend van haar eerste kindje met haar grote liefde. Inmiddels speelt Gustavo voor het Engelse Coventry City FC.

Inhoudsopgave

Esmeralda Singerling vriendin Gustavo Hamer

Esmeralda Singerling is geboren en getogen in Leiden. Ze studeerde echter op de hogeschool in Den Haag en doorliep haar afstudeerstage bij PEC Zwolle, waar ze Gustavo Hamer logischerwijs bijna dagelijks tegenkwam.

Esmeralda volgde de opleiding Human Resource Management en werkte in Overijssel dus vooral binnenskamers, maar de vonk is dus wel degelijk overgeslagen tussen haar en de voetballer.

© Instagram

Esmeralda Singerling liep ook rond bij PEC Zwolle

En het was dus meer dan een vonk, want inmiddels is het dikke mik tussen Gustavo Hamer en Esmeralda Singerling, die in verwachting is van hun eerste kindje. Ook gingen ze samen al meermaals op vakantie, bijvoorbeeld naar de stad van de liefde: Parijs.

Gustavo Hamer oud-speler PEC Zwolle

Gustavo Hamer is geboren in Itajai, in Brazilië. Lang woonde hij echter niet in Zuid-Amerika, want op jonge leeftijd sloot hij al aan in de jeugdopleiding van Feyenoord.

In Rotterdam stond Gustavo altijd bekend als één van de grotere talenten uit zijn generatie. Toch zat een doorbraak er niet in, ook niet na een succesvol verhuur aan toenmalig Jupiler League-club FC Dordrecht. In juli 2018 kwam de samenwerking tussen Feyenoord en Hamer definitief tot een einde: hij trok naar PEC Zwolle.

Spijt zal de middenvelder niet hebben, want bij de Blauwvingers is hij nu een belangrijke speler én heeft hij de liefde van zijn leven dicht in de buurt: vriendin Esmeralda Singerling. Daar kan zelfs een steward (zie video FOX Sports hieronder) niets aan doen. Wat wil je nog meer!