Spelersvrouw.nl

Sila Sahin ex-vriendin van Ilkay Gündogan

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 november 2019

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

Sila Sahin is de ex-vriendin van Ilkay Gündogan, een Duitse voetballer van Manchester City. In 2011 zorgde de beauty nog voor ophef door naakt voor de cover van de Playboy te poseren.

Inhoudsopgave

Sila Sahin ex-vriendin Ilkay Gündogan

Sila Sahin is in 1985 geboren in Berlijn. Ze heeft Turkse en Koerdische roots en werkt als actrice. Haar eerste rollen vertolkte ze namens het AG-Theater.

Ze was te zien in diverse Duitse misdaadseries. Later werd ze bekend in het hele land door de rol van Ayla Özgül te spelen in de serie Gute Zeiten, Schlechte Zeiten.

Sila Sahin op de cover van de Playboy

In 2011 haalde Sila nog eens alle headlines, door naakt op de cover van de Playboy te verschijnen. Ze was de eerste vrouw ooit met Turkse roots op de voorkant van het blad.

In 2015 kwam er een einde aan een relatie die twee jaar duurde, tussen Sila Sahin en Ilkay Gündogan. Tegenwoordig is Sila getrouwd met een andere voetballer: Samuel Radlinger, een Oostenrijkse voetballer van Barnsley FC.

Sara Gündogan, de vrouw van Ilkay Gündogan

Sinds de breuk met ex-vriendin Sila Sahin was Ilkay Gündogan een tijd vrijgezel. Gelukkig heeft hij opnieuw de liefde kunnen vinden. Dit maal met de beeldschone Sara Benamira. Sterker nog, ze zijn al getrouwd en hebben eind 2022 een kind gekregen.

© Instagram