Spelersvrouw.nl

Sila Sahin ex-vriendin van Ilkay Gündogan

Sila Sahin is de ex-vriendin van Ilkay Gündogan, een Duitse voetballer van Manchester City. In 2011 zorgde de beauty nog voor ophef door naakt voor de cover van de Playboy te poseren.

Sila Sahin ex-vriendin Ilkay Gündogan

Sila Sahin is in 1985 geboren in Berlijn. Ze heeft Turkse en Koerdische roots en werkt als actrice. Haar eerste rollen vertolkte ze namens het AG-Theater.

Ze was te zien in diverse Duitse misdaadseries. Later werd ze bekend in het hele land door de rol van Ayla Özgül te spelen in de serie Gute Zeiten, Schlechte Zeiten.

Sila Sahin op de cover van de Playboy

In 2011 haalde Sila nog eens alle headlines, door naakt op de cover van de Playboy te verschijnen. Ze was de eerste vrouw ooit met Turkse roots op de voorkant van het blad.

In 2015 kwam er een einde aan een relatie die twee jaar duurde, tussen Sila Sahin en Ilkay Gündogan. Tegenwoordig is Sila getrouwd met een andere voetballer: Samuel Radlinger, een Oostenrijkse voetballer van Barnsley FC.

Ilkay Gündogan nu weer vrijgezel

Sinds de breuk met ex-vriendin Sila Sahin is Ilkay Gündogan weer vrijgezel. De Duitser richt zich vooral op zijn carrière als speler van Manchester City, dat hem in 2016 oppikte bij Borussia Dortmund.

In het Etihad Stadium is Gündogan razend populair onder de fans. Nu nog de ware liefde vinden!

Dit bericht bekijken op Instagram

Here we go again 😉 Feels good to be back 🙌🏼 #CmonCity @mancity

Een bericht gedeeld door Ilkay Gündogan (@ilkayguendogan) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Birthday Papa Sammy ! We love u and miss you ❤️ #Daddy #Birthday #missyou #familyfirst

Een bericht gedeeld door Sila Sahin – Radlinger 🌟 (@diesilasahin) op