Spelersvrouw.nl

Zijn Kylian Mbappé en Rose Bertram weer samen?

Zijn Kylian Mbappé en Rose Bertram weer samen

De geruchten zijn de wereld nog niet uit; het lijkt er namelijk op dat Kylian Mbappé weer samen is met Rose Bertram. De Franse superster van Paris Saint-Germain was eerder samen met Alicia Aylies en Ines Rau. Dat de sterspeler een relatie kreeg met Ines Rau was wel erg opmerkelijk; zij is namelijk het eerste transgender model dat op de voorkant van de VOGE stond.

Terug naar waar we begonnen; Kylian lijkt weer samen te zijn met Rose. Ze is zelfs meerdere keren in het appartement gezien van de Franse voetballer. Hij woont overigens in een prachtig appartement met uitzicht op de Eiffeltoren, wat wil je nog meer?

Rose Bertram wil zwanger worden van Kylian Mbappé

Inhoudsopgave

Rose Bertram wil zwanger worden van Kylian Mbappé

Rose Bertram deelde publiekelijk zwanger te willen worden van Kylian Mbappé. Meerdere Juice Channels bevestigen dit. De prachtige Rose Bertram werkt al jarenlang als model voor verschillende modellenbureaus. 

Rose Bertram is de ex-vriendin van Gregory van der Wiel

Rose Bertram is de ex-vriendin van Gregory van der Wiel

De knappe Rose Bertram is de ex-vriendin van Gregory van der Wiel. De oud-profvoetballer speelde onder meer voor Ajax, Paris Saint-Germain, Fenerbahçe en Toronto FC. Het stel was méér dan 8 jaar samen. Rose, liet oud-profvoetballer

Gregory van der Wiel miljoenen investeren in, wat bleek, een grote scam. Hierdoor verloor Gregory miljoenen euro’s. Kort daarna gingen de twee uit elkaar. Ze hebben samen twee kinderen.

Rose Bertram op Instagram

Op haar Instagram-account is Rose Bertram enorm populair. Dagelijks, vermaakt ze haar 1 miljoen volgers met leuke content. Ze werkt ook regelmatig samen met bedrijven. Dit is naast haar modellenwerk, een deel van haar inkomsten.