Spelersvrouw.nl

Ines Rau is de nieuwe Transgender vriendin van Kylian Mbappé

Ines Rau is de nieuwe transgender vriendin van Kylian Mbappé (1)

Ines Rau is de nieuwe vriendin van Kylian Mbappé. Ines is geboren op 18 maart 1990 in de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Ines Rau werd geboren als man, ze is het eerste transgender model op de voorkant van de Playboy van november 2017. Ze veranderde op 16-jarige leeftijd van geslacht. Op dit moment is Ines Rau de vriendin van Kylian Mbappé.

Inhoudsopgave

Alles over Ines Rau

Ines Rau is de nieuwe transgender vriendin van Kylian Mbappé. Ze was het eerste transgendermodel op de cover van de Playboy. Ze is erg open over haar transseksualiteit. De nieuwe vriendin van Kylian Mbappé deelt zelfs video’s op YouTube. Op haar Instagram-account heeft ze 1 miljoen volgers. Op social media is ze dus zeker geen onbekende.

Alles over Kylian Mbappé

Kylian Mbappé is een franse aanvaller die momenteel uitkomt voor Paris Saint-Germain. Hier speelt hij samen met zijn vrienden Messi, Neymar en Sergio Ramos.  De aanvaller van Paris Saint-Germain heeft een turbulent liefdesleven. Alicia Aylies, Emma Smet en Rose Bertram zijn exen van de Franse aanvaller. Opmerkelijk; Rose Bertram was ooit samen met Gregory van der Wiel.

Ines Rau is de nieuwe vriendin van Kylian Mbappé, dat was in Frankrijk groot nieuws. De beste spelers van het Franse elftal is samen met een transgender, wie had dat gedacht? Kylian Mbappé maakte op 1 juli 2018 de definitieve overstap naar Paris Saint-Germain. De club uit de Franse hoofdstad betaalde 180 miljoen euro aan AS Monaco.