Spelersvrouw.nl

Dannee Flekken is de vrouw van Mark Flekken

Dannee Flekken is de vrouw van Mark Flekken

Dannee Flekken is de vrouw van Mark Flekken. Ze zijn al jaren samen. Op dit moment hebben ze zelfs een kind; een dochter. Het gezin woont in Freiburg. Over de vrouw van Mark is vrij weinig bekend, ze wil liever buiten de spotlights blijven.

Mark Flekken is voor velen een onbekende keeper die onder leiding van Louis
van Gaal een plek in de selectie kreeg van het Nederlands elftal. Mark Flekken
is geboren op 13 juni 1993 in Kerkrade en speelde in de eerste jaren van zijn
jeugd bij de plaatselijke voetbalclub RKVV WDZ. Vervolgens vertrok hij naar
Roda JC en uiteindelijk belandde hij in 2009 in de jeugd van Alemannia Aachen.

Inhoudsopgave

De carrière van Mark Flekken

Mark Flekken maakte na twee seizoenen in de jeugd te hebben gespeeld van Alemannia Aachen zijn debuut in 2013. In de twee seizoenen daarvoor speelde hij in het tweede elftal van deze club. In het eerst elftal verdedigde Flekken 15 keer het doel in het tweede elftal 9 keer. Omdat hij niet echt wist te overtuigen werd Flekken in 2013 derde doelman bij Greuther Furth. Uiteindelijk kwam hij 3 keer in actie voor het eerste elftal en mocht hij 25 keer het doel schoon proberen te houden in het tweede.

 

Het vertrek naar MSV Duisburg

Omdat Flekken erop gebrand was te spelen, besloot hij om in 2016 te vertrekken naar Duisburg. Uiteindelijk wist hij hier niet alleen 68 keer het doel te verdedigen, maar scoorde hij ook in de blessuretijd een ontzettende belangrijke gelijkmaker in de uitwedstrijd tegen VfL Osnabrück met een hakbal. Zijn absolute hoogtepunt met deze club beleefde hij in 2017, toen ze wisten te promoveren naar de 2. Bundesliga.

 

Mark Flekken naar Freiburg

In 2018 maakte Mark Flekken de overstap naar Freiburg. In de eerste twee seizoenen moest hij genoegen nemen met een plek om de bank als tweede keeper, maar daarna werd hij de onbetwiste nummer één. Wel moest hij de nodige wedstrijden missen door een vervelende blessure aan zijn elleboog.

 

De interlandcarrière van Mark Flekken

De goede prestaties bleven natuurlijk ook bij Bondscoach Louis van Gaal niet onopgemerkt. Die besloot hem daarom te selecteren voor de WK-kwalificatie duels in zowel oktober 2021 als ook maart 2022. Zijn debuut maakte hij op 26 maart 2022, maar of dit een uitwisbare indruk is geweest dat zal nog moeten blijken.

Dannee Flekken de vrouw van Mark Flekken

Dannee Flekken is de vriendin en inmiddels vrouw van Mark Flekken. Ze hebben samen een dochtertje en zijn natuurlijk dolgelukkig samen. Ze wonen in Freiburg, de stad waar Mark natuurlijk ook voetbalt. Over de leeftijd en verdere achtergrond van Dannee Flekken is verder weinig te vinden. Gezien het feit dat ze de vrouw is van Mark Flekken mogen we ervan uitgaan dat ze er warmpjes bijzitten samen.