Spelersvrouw.nl

Lisa Smellers vriendin van Enes Unal

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Niet alleen Enes Unal is een talentvolle voetballer, ook zijn Belgische vriendin Lisa Smellers kan een aardig balletje raken. De blondine heeft zelfs een eigen fanpage.

Veel voetballers hebben op Instagram fans die een fanpage starten, maar ook Smellers is die eer ten deel gevallen op Instagram. Niet helemaal duidelijk is of dat is omdat ze de mooie vriendin is van Enes Unal, of vanwege haar voetbalkwaliteiten. Die heeft ze namelijk wel degelijk. Lisa voetbalt in België voor Tongeren DV. In het verleden was ze actief bij het vrouwenteam van Genk. Ze heeft het talent niet van een vreemde. Lisa Smellers is namelijk familie van Nico Vaesen, die onder meer keepte bij Cercle Brugge, Birmingham City en Lierse SK.

Enes Unal heeft een relatie met Lisa Smellers

Maar Smellers heeft meer talenten. Ze studeerde in België de opleiding ‘handel’, deed werk als hostess, maakte reportages voor TV Limburg en – het zal u niet verbazen – is ze ook model. De prachtmadam deed bovendien al mee met missverkiezingen, maar of ze daarbij ook in de prijzen is gevallen is onduidelijk. Haar relatie met het grote Turkse talent Enes Unal houdt al een tijdje stand. Vanaf begin 2016 duiken foto’s van het smoorverliefde koppel op op Facebook en Instagram. Samen hebben ze een hondje: Leo. Lisa Smellers plaatst daarnaast maar wat graag foto’s uit modeshoots op Instagram, waar ze al kan rekenen op ruim 12 duizend volgers. In hun vrije tijd bezoeken Enes en Lisa regelmatig Turkije.

Vermoedelijk is hun liefde ontstaan in de periode waarin Unal door Manchester City, dat hem in 2015 voor 2,8 miljoen euro kocht van Bursaspor, werd uitgeleend aan Genk. Na een half jaar in Genk werd de Turkse spits verhuurd aan NAC Breda. Unal mag zich inmiddels ook al international van Turkije noemen. Gezien zijn sterke prestaties bij FC Twente lijkt het een kwestie van tijd voor de aanvaller zich mag bewijzen bij een Europese subtopper.

1 comment