Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Paris Saint-Germain

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Paris Saint-Germain

De voetballers van Paris Saint-Germain staan continu in de spotlights, dat geldt overigens ook voor de vrouwen van de voetballers. In de afgelopen zien we de spelersvrouwen steeds vaker in de spotlights staan. Een aantal spelers van de Franse club hebben een  rumoerig liefdesleven. Onder meer Kylian Mbappé, is de afgelopen jaren gezien met meerdere vrouwen. Wanneer je dit artikel leest, kom je erachter wie de spelersvrouwen zijn achter de voetballers van Paris Saint-Germain.

Antonela Roccuzzo is de vrouw van Lionel Messi
© Instagram

Inhoudsopgave

Antonela Roccuzzo is de vrouw van Lionel Messi

Antonela Roccuzzo is de prachtige vrouw van de Argentijnse superster Lionel Messi. Antonela, is de jeugdliefde van de Argentijnse aanvaller. Het stel is al jaren samen en heeft op dit moment 3 kinderen. Ze hebben jarenlang in het prachtige Barcelona gewoond, omdat Lionel meer dan 21 jaar bij FC Barcelona heeft gevoetbald. Op 10 augustus 2021 maakte hij de overstap naar Paris Saint-Germain. De club kon Lionel Messi transfervrij overnemen. Sindsdien woont Lionel Messi samen met zijn vrouw en drie kinderen in de hoofdstad van Frankrijk, Parijs.

Kylian Mbappé heeft een knipperlichtrelatie met Rose Bertram
© Instagram

Kylian Mbappé heeft een knipperlichtrelatie met Rose Bertram

De Franse superster Kylian Mbappé heeft de afgelopen jaren heel wat vrouwen verslonden. Hij had onder meer een relatie met transgendermodel Ines Rau. Ook had hij een relatie met Miss Frankrijk Alicia Aylies. Verschillende juice channels bevestigen dat de Franse aanvaller van Paris Saint-Germain op dit moment een relatie heeft met Rose Bertram. De meeste mensen zullen haar kennen van Gregory van der Wiel. Hiermee had het knappe Nederlandse model méér dan 10 jaar een relatie. Het stel heeft samen zelfs twee kinderen..

De vriendinnen van Neymar

De afgelopen jaren heeft de Braziliaanse sterspeler Neymar heel wat vriendinnen gehad. De Braziliaanse aanvaller had jarenlang een relatie met de bloedmooie Bruna Marquezine. Het stel ging uiteindelijk uit elkaar omdat Neymar haar te jaloers vond. Dit meldt het AD. De Braziliaanse aanvaller werd op vakantie gespot met Thalia Ayla, een bekende Braziliaanse influencer.  Neymar, had twee jaar een relatie met Carolina Dantas, hij voetbalde toen nog in Brazilië bij FC Santos. Op 19-jarige leeftijd kreeg hij in kind samen met zijn toenmalige vriendin. Eind 2011 ging het stel uit elkaar. Neymar, is op dit moment vrijgezel. HIj heeft dus geen vriendin.

Pilar Rubio de vrouw van Sergio Ramos

Pilar Rubio, is de prachtige Spaanse vrouw van Sergio Ramos. Het stel kreeg in 2012 een relatie, ze trouwde uiteindelijk in 2019. De vrouw van Sergio Ramos is zeker geen onbekende op de Spaanse televisie. Ze is namelijk te zien in verschillende tv-programma’s. Eerder schreven we al een artikel over Pilar Rubio, toen was ze nog de vriendin van Sergio Ramos. Voordat Sergio Ramos een relatie kreeg met Pilar Rubio, had hij een relatie met Lara Álvarez. Pilar en Sergio hebben samen 4 kinderen en zijn sinds 2012 dolgelukkig met elkaar.

Alessia Elefante is de vriendin van Gianluigi Donnarumma

Alessia Elefante is de bloedmooie vriendin van de Italiaanse doelman van Paris Saint-Germain Gianluigi Donnarumma. Ze begonnen al met daten toen ze beide 16 jaar oud aan. De Italiaanse doelman stond toen al onder de lat bij zijn vorige club, Juventus. Het Italiaanse stel is inmiddels helemaal gesetteld in de Franse hoofdstad.