Spelersvrouw.nl

Ellen Gijsel vriendin van Greg van Avermaet

Ellen Gijsel is de vriendin van Greg van Avermaet, de Belgische wielrenner die sinds 2019 voor het CCC Team fietst.

Ellen Gijsel vriendin Greg van Avermaet

Ellen Gijsel is geboren in Stoumont, maar woont tegenwoordig in Grembergen in Oost-Vlamingen samen met haar vriend Greg van Avermaet. De blondine werkt er sinds 2013 als turnjuf op de school VBS Zogge.

Greg van Avermaet en vriendin Ellen Gijsel hebben een dochter

Vriendin Ellen en Greg zijn inmiddels al meer dan zestien jaar samen en bezegelden de liefde in 2015 met de geboorte van hun eerste kindje: dochter Fleur. In haar vrije tijd gaat Ellen graag op reis, bij voorkeur met dochter Fleur en vriend Greg aan haar zijde, maar natuurlijk steekt ze ook de nodige tijd in het supporten van haar wielrennende geliefde.

Greg van Avermaet kopman CCC Team op Tour de France 2019

Greg van Avermaet is geboren in 1985 in het Belgische Lokeren, als kleinzoon van voormalig profwielrenner Aimé van Avermaet. Greg belandde in 2011 bij het BMC Racing Team. Daar groeide hij uit tot kopman, alvorens Greg in 2019 de overstap maakte naar het CCC Team. Namens hen is hij op de Tour de France 2019 ook kopman.

Ploegleider Fabio Baldato zei daar al over: “Er zijn enkele etappes die Greg moeten liggen en op deze dagen krijgt hij dan ook de volledige support van de ploeg.”

Dat laatste geldt ongetwijfeld ook van vriendin Ellen Gijsel, die traditiegetrouw langs de route staat om haar Greg een extra steuntje in de rug toe te schreeuwen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Valentine! Never home at this time of the year but you 2 are forever in my heart 💝

Een bericht gedeeld door Greg Van Avermaet (@gregvanavermaet) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Proud at my 4th Flandrien! Thanks to the Belgium riders for voting for me. #flandrien #ride_bmc

Een bericht gedeeld door Greg Van Avermaet (@gregvanavermaet) op