Spelersvrouw.nl

Naomi Pattiwael vriendin van Joël Piroe

Naomi Pattiwael is de vriendin van Joël Piroe, oud speler van PSV. De liefde voor de bal heeft hen bij elkaar gebracht, want Naomi is zelf onderdeel van het vrouwenelftal van de Eindhovenaren.

Inhoudsopgave

Naomi Pattiwael vriendin Joël Piroe

Naomi Pattiwael stapte in 2018 over van CTO Zuid naar PSV, waar ze in de Eredivisie ging spelen met het vrouwenelftal. De behendige aanvaller tekende voor twee seizoenen in het Philips Stadion, waar ze al vrij snel Jong PSV-spits Joël Piroe tegen het lijf liep.

Inmiddels is Naomi, in 1998 geboren te Maastricht, ook al jeugdinternational van het Nederlands Elftal. Voor PSV scoorde ze vorig seizoen vijf goals in 22 wedstrijden. Inmiddels heeft Naomi PSV verruild voor de Twentenaren

Lees ook: Noa van der Bij de vriendin van Cody Gakpo

© Instagram: joelmrpiroe

Naomi net als vriend Joël Piroe ex-PSV’er

Maar zoals gezegd scoorde de Limburgse schoonheid niet alleen binnen de lijnen: ook daarbuiten was het raak. Al snel kregen Naomi Pattiwael en Joël Piroe elkaar in het vizier, en koelbloedige afmakers als ze zijn liep het uit op een voltreffer. Het is tegenwoordig dikke mik tussen hen.

In april 2019 tekende Naomi’s kersverse vriend Joël Piroe nog een nieuw contract bij PSV, ondanks serieuze belangstelling van voornamelijk Italiaanse topclubs. Hij ligt nu tot medio 2022 vast in Noord-Brabant en kan dus nog wat langer samen met vriendin Naomi naar zijn werklocatie, Sportcomplex De Herdgang.

Toch maakte Joël in juli 2021 de overstap naar Swansea City voor een bedrag van ongeveer 2 miljoen. Hij speelde al zo’n 60 wedstrijden voor de Engelsen

Joël Piroe topscorer Jong PSV in Keuken Kampioen Divisie

In het seizoen 2018/2019 kroonde Piroe zich met tien goals in de Keuken Kampioen Divisie al tot de topscorer van de beloftenploeg van PSV, dat hem in 2015 naar Eindhoven haalde. Er wordt dan ook het nodige van de doelpuntenmachine verwacht in de toekomst.

En dat allemaal aan de zijde van zijn ook al zo getalenteerde vriendin Naomi Pattiawel. Een puur PSV-setje!