Spelersvrouw.nl

Eli Sarasola vriendin van Rivkah op het Veld

Eli Sarasola is de vriendin van Rivkah op het Veld, NOS-verslaggeefster en vaste host op het WK Vrouwenvoetbal in 2019. De twee zijn sinds medio 2018 samen gelukkig, nadat Op het Veld eerder een relatie had met topsportster Jolanda Keizer.

Inhoudsopgave

Eli Sarasola vriendin Rivkah op het Veld

Elixabete Sarasola Nieto is een 28-jarige profvoetbalster. Ze begon haar carrière bij Real Sociedad en stapte in 2009 over naar haar droomclub FC Barcelona. Daar won de vriendin van sportjournaliste Rivkah de beker van Spanje in 2011 en werd ze een jaar later landskampioen. Toch besloot Sarasola na het kampioenschap te vertrekken uit haar geboorteland: de doelvrouw tekende bij de Charleston Cougars in Amerika.

Eli Sarasola doelvrouw bij Ajax en PSV

In 2015 verhuisde ze naar Nederland, om bij Ajax te gaan keepen, en sinds 2018 staat Sarasola onder contract bij PSV.

Uitgerekend bij de club waartegen ze in het shirt van Ajax een schorsing van zeven wedstrijden (!) pakte door een schandalige stomp uit te delen aan tegenspeelster Akkermans. Inmiddels kwam ze in contact met Rivkah op het Veld en is inmiddels haar vriendin.

Rivkah op het Veld ex-vriendin van Jolanda Keizer

In Nederland boekte ze dus niet alleen sportief succes, maar ook op het gebied van liefde schoot ze raak. Rivkah op het Veld koesterde huwelijksplannen met oud-atlete Jolanda Keizer, maar die werden op het allerlaatste moment nog eerst uitgesteld en later definitief afgeblazen. Eli Sarasola werd daarna de vriendin van Rivkah op het Veld.

© Instagram

Rivkah op het Veld vast gezicht NOS bij WK 2019 Vrouwen

Rivkah zal tijdens het WK 2019 in Frankrijk vooral de interviews op en langs het veld gaan verzorgen voor de NOS. De omroep strikte ook al anderen voormalig internationals Mandy van den Berg, Daphne Koster en Pierre van Hooijdonk voor de wedstrijdanalyses.

Ongetwijfeld zal vriendin Eli Sarasola aandachtig voor de buis zitten: voor de wedstrijden, maar ook voor haar geliefde!