Spelersvrouw.nl

Dit is de vrouw van Tom Egbers die beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag

Dit is de vrouw van Tom Egbers die beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 22 juni 2023

Tom Egbers, is al jaren de presentator van Studio Sport. Elke zondag vanaf 19:00 zijn alle Eredivisie wedstrijden te zien op NPO1. Dit presenteert Tom al jaren. De presentator van Studio Sport ligt onder vuur, hij wordt namelijk beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Hier zal zijn vrouw niet blij mee zijn. Janke Dekker, is de vrouw van Tom Egbers. Ze was zelfs jaren op tv te zien. De vrouw van Tom Egbers is geboren in 1963 in Beilen.

Janke Dekker is de vrouw van Tom Egbers
© Instagram

Inhoudsopgave

Janke Dekker is de vrouw van Tom Egbers

Dat Tom en Janke al jaren samen zijn, lees je in ons eerder geschreven artikel over het stel. Janke Dekker, is een slimme vrouw. Ze behaalde vrij gemakkelijk haar gymnasium-diploma. Daarna volgde ze de Toneelacademie in Maastricht.

De vrouw van Tom Egbers werd meermaals genomineerd voor verschillende prijzen. Ze speelde onder meer in de theatervoorstelling ‘Emily in The Hired Man’. Janke Dekker en Tom Egbers trouwde al in 1991. Het stel woont nog steeds in Almelo. Hier is Tom geboren en getogen. Naast zijn werk als presentator is hij fanatiek fan van Heracles Almelo.

Tom Egbers wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag 
© Instagram

Tom Egbers wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag 

Tom Egbers, wordt door een oud-collega beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Het zal 15 jaar geleden hebben plaatsgevonden. Tom, zal vreemd zijn gegaan met een toenmalige stagiaire. Ze werd later een collega van hem.

In de tijd dat dit zou hebben plaatsgevonden, had de Almeloër al een relatie met zijn huidige vrouw. Na de affaire zal Tom zijn oud-collega gepest hebben op de werkvloer. In de tijd dat dit gebeurd zal zijn, ging het niet goed met de presentator van Studio Sport.

Amy Egbers is de dochter van Tom en Janke

Amy Egbers is de knappe dochter van Tom en Janke. De 27-jarige dochter van het stel begeeft zich momenteel ook op het toneel. Daarnaast doet ze verschillende werkzaamheden voor NPO1.

De vrouw van Tom Egbers heeft een hekel aan Johan Derksen

De vrouw van Tom Egbers heeft een hekel aan Johan Derksen, dat was te lezen in het magazine, Weekend. Ze vindt dat provoceren het verdienmodel is van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. ‘’Ze moeten eerst onderzoek doen voordat ze wat zeggen’’, zij de knappe vrouw van Tom. Ondanks dat het niet goed lijkt te gaan in het huwelijk van Tom en Janke, gaat het ook niet goed met Wilfred en Lili Pirayesh. Ook Wilfred wordt namelijk beschuldigd van vreemdgaan.