Spelersvrouw.nl

Celine Goudswaard vrouw van Jeremy Cijntje

Celine Goudswaard vriendin van Jeremy Cijntje

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 november 2019

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

Celine Goudswaard is de vriendin van Jeremy Cijntje, een Nederlandse speler van de Noorse club FK Jerv . Celine is zelf een bekend model en stond zelfs al in de FHM500, met de mooiste vrouwen van Nederland.

Inhoudsopgave

Celine Goudswaard vrouw Jeremy Cijntje

Celine Goudswaard is 23 jaar en heeft al behoorlijk naam gemaakt in de modellenwereld. Haar grootste kwaliteiten zijn haar sprekende blauwe, kristalheldere ogen. Daarmee wist ze het hart van profvoetballer Jeremy Cijntje te veroveren.

© Instagram

Celine Goudswaard is model en staat in de FHM500

Op de sociale media is Celine Goudswaard, vooral voor een model, behoorlijk inactief. Wel plaatste ze al eens een foto in een shirt van FC Dordrecht, toen vriend Jeremy daar nog speelde, en later in een shirt van Heracles Almelo, de huidige club van haar grote liefde.

Zoals gezegd is ze verder terug te vinden in de felbegeerde FHM 500, de lijst met de mooiste vrouwen van Nederland. In 2019 stond Celine op plek nummer 452.

© Instagram

Jeremy Cijntje oud-voetballer Heracles Almelo

Jeremy Cijntje is in januari 1998 geboren in Dordrecht. Zijn roots liggen op Curaçao. In 2017 werd Cijtje profvoetballer met zijn eerste contract bij jeugdliefde FC Dordrecht, en twee jaar later maakte hij de fraaie transfer naar Eredivisieclub Heracles Almelo.

De snelle linksbuiten tekende er tot medio 2022, dus de kans is groot dat zowel hij als vriendin Celine Goudswaard nog wel even in Overijssel blijft wonen. Al zullen ze beiden wel dromen van een carrière in het buitenland: Jeremy als topvoetballer, vriendin Celine als topmodel!