Spelersvrouw.nl

Wauw! Dit is de vrouw van Andries Noppert

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 november 2022

Laatst Geüpdatet: 30 september 2023

Sarena is de prachtige vrouw van Oranje doelman Andries Noppert. Het stel is al 9 jaar samen en trouwde in 2019. In maart 2022 kregen Andries en Serna hun eerste kindje; een jongen genaamd Daan.
Sinds dat Andries Noppert is opgeroepen voor het Nederlands elftal, is hij erg populair bij de Nederlandse supporters. Hij werd opgeroepen door Louis van Gaal. De trainer van het Nederlands elftal riep ook Justin Bijlow (Feyenoord) en Remko  Pasveer (Ajax) op. Deze twee ervaren keepers weet hij gemakkelijk achter zich te laten. Zijn vrouw zou hier vast en zeker heel trots op zijn. Net als zijn pasgeboren zoon Daan.

Inhoudsopgave

De memorabele carrière van Andries Noppert 

Andries begon zijn carrière bij SC Joure, de voetbalclub uit de plaats waar hij geboren is.  Op 1 juli 2005 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Heerenveen. Hier brak hij uiteindelijk niet door. Om deze reden maakte de man van Serena op 1 juli 2014 de overstap naar NAC Breda. Voor het 1e elftal van Nac speelde hij 7 wedstrijden waarin hij 14 keer goals tegen kreeg en één keer de nul hield. Calcio Foggia 1920, een Italiaanse club, nam hem op 30 januari 2019 over van de club uit Breda. 

Andries zat enkele maanden zonder club, toen FC Dordrecht interesse toonde. Hier werd zijn contract niet verlengt. Van 1 juli 2020 tot 21 januari 2021 zat hij zonder club. Eén dag later – op 22 januari – tekende hij een contract bij Go Ahead Eagles. Hij wist met de club uit Deventer te promoveren. Door zijn goede spel dwong hij een transfer naar Heerenveen af. Hier brak de man van Serana definitief door.

Het debuut in Oranje 

Op 21 november 2022 maakte Andries Noppert zijn debuut voor oranje. Nederland, speelde een wedstrijd in de groepsfase van het WK tegen Senegal. Uiteindelijk, werd de wedstrijd met 2-0 gewonnen. Cody Gakpo, maakte de eerste goal en Davy Klaassen de tweede. De man van Serana speelde een uitstekende wedstrijd en maakte een aantal mooie reddingen. Andries, mocht vanaf het begin starten, andere basisspelers waren onder andere; Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk.
Het liefdesleven van Andries Noppert op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!