Spelersvrouw.nl

Mikky Kiemeney vriendin van Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney is de vriendin van Frenkie de Jong. Hij is zeer talentvol voetballer, zij een groot hockeytalent. De oud-Ajacied Frenkie de Jong heeft een relatie met Mikky Kiemeney, die speelde voor HC Den Bosch. Frenkie de Jong verruilde Ajax voor zijn droomclub FC Barcelona. In totaal is er 75 miljoen voor hem betaald. Hij speelt hier samen met Gerad Pique en Sergio Busguets.

Inhoudsopgave

Mikky Kiemeney vriendin Frenkie de Jong

Mikky Kiemeny is de vriendin van Frenkie de Jong. Lange tijd was het onduidelijk of de twee nog samen waren, omdat ze niet zo vaak meer foto’s van elkaar deelden. De twee blijken echter nog altijd dolgelukkig met elkaar. Toevallig genoeg loopt zelfs hun levensverhaal synchroon.

Kijk naar Mikky Kiemeney, die als 17-jarige haar debuut mocht maken in het eerste team van het Ajax van de hockeywereld: hockeyclub Den Bosch. Mikky komt uit Hilvarenbeek, is blond en heeft prachtige blauwe ogen en een stralende lach. Op haar Instagram-profiel wemelt het van knappe foto’s. Ook in de voetbalwereld is Mikky een graag geziene dame. FHM heeft haar in samenwerking met Voetbalzone zelfs verkozen tot de mooiste WAG (Wives and Girlfriends) van het jaar 2018. Ze versloeg onder meer Yolanthe en Monica Geuze. Ook is Mikky op plaats 38 terug te vinden van de FHM500.

Frenkie de Jong heeft een relatie met Mikky Kiemeney

En dan Frenkie de Jong, afkomstig uit Arkel. Gold als hét talent in de jeugdopleiding en mocht zich verheugen op de belangstelling van zowel Ajax als PSV. Omdat de spelmaker een beter gevoel had bij de Amsterdammers na een gesprek met de clubleiding, verhuisde hij naar de hoofdstad. Daar voetbalde hij in eerste instantie vooral in Jong Ajax, maar inmiddels is hij een vaste waarde in het eerste elftal van de club. De verhuizing naar Amsterdam werkt wel als een complicerende factor voor de relatie van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney, zo vertelde de blondine in het Brabants Dagblad: “Het is soms lastig te combineren. Maar als we kunnen, dan gaan we naar elkaars wedstrijden kijken”.

Volgens zijn ouders is Frenkie de Jong wars van sterallures. Hij geneert zich om in een Mercedes van de autosponsor van Ajax te rijden en toen hij als kleine jongen bij een voetbaltoernooi een grote beker had gewonnen, wilde hij die liever niet aan zijn opa en oma laten zien, omdat hij zich geneerde. “Hij verdient veel, maar geeft geen reet uit”, vertelde zijn vader John. De talentvolle middenvelder heeft inmiddels een huis in Amsterdam-Zuid gekocht, naar verluidt met zijn vriendin.

Geruchten: Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain

Eind 2018 laaiden de geruchten over een transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain flink op. De speler behoort inmiddels tot één van de sterkhouders van Ajax en zou in de zomer van 2019 de overstap kunnen maken naar Frankrijk voor een bedrag van 75 miljoen euro. Zijn Instagram-profiel wordt inmiddels dan ook overladen door fans die De Jong vragen om naar hun favoriete club te gaan. Zijn geliefde Mikky Kiemeney heeft daar op haar eigen manier op gereageerd: “Come to gewoon naar huis”, aldus zijn vriendin.

Frenkie de Jong naar FC Barcelona 

In de zomer van 2019 werd het duidelijk; Frenkie de Jong gaat naar FC Barcelona. Er werd 75 miljoen betaald, het bedrag kan oplopen tot 86 miljoen. Op dit moment zijn er erg veel problemen bij de Catalaanse club. Hij zal nog veel geld krijgen van de club. Sinds dat hij bij FC Barcelona speelt, is hij er financieel op voorruit gegaan. Hij krijgt namelijk een veel hoger salaris. Frenkie de Jong heeft het de afgelopen jaren goedgedaan.

Mikky Kiemeney is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op